Ηράκλειο: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον Ξηροπόταμο – Τι αναζητούν οι αρχές

10:57 π.μ. - Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
10:07 π.μ. - Δευ, 15/57/2024
Image: Ηράκλειο: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον Ξηροπόταμο – Τι αναζητούν οι αρχές

Το κουζινομάχαιρο, οι κηλίδες αίματος στο διάδρομο και τα τραύματα στα χέρια

Ένα κουζινομάχαιρο που βρέθηκε στο πάτωμα, κηλίδες αίματος στο διάδρομο αλλά και κοντά στο κρεβάτι που βρέθηκε η άτυχη αλλοδαπή οδηγούν τις έρευνες της αστυνομίας που ψάχνει απαντήσεις στα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι σε σπίτι στην οδό Ρεθύμνου, στην περιοχή του Παγκρητίου.

Πρόκειται για Ρωσίδα στην κατοχή της οποίας βρέθηκε πλαστή ταυτότητα Ρουμανίας.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από άτομο που τη γνώριζε και αναζητώντας την στο σπίτι της μύρισε την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από την προχωρημένη σήψη του πτώματος, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν 2-3 ημέρες εκεί, πριν το βρουν οι άνδρες της Ασφάλειας που κλήθηκαν στο σημείο και ο ιατροδικαστής.

Το σπίτι το οποίο είχε ενοικιάσει πριν λίγο καιρό η άτυχη γυναίκα είναι μια γκαρσονιέρα στον 1ο όροφο. Οι αστυνομικοί παραβίασαν την κεντρική είσοδο για να μπουν, ενώ ανασφάλιστη ήταν μόνο μια μπαλκονόπορτα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε φορώντας τα ρούχα της, ένα κολλάν και ένα μπλουζάκι, ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι της.

Αριστερά της στο πάτωμα βρέθηκε το κουζινομάχαιρο που είχε ίχνη αίματος. Το γεγονός ότι βρέθηκε αίμα και σε έναν διάδρομο, δείχνει ότι η γυναίκα, περπάτησε πριν καταλήξει στο κρεβάτι όπου τελικώς εντοπίστηκε νεκρή.

Στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα. Βρέθηκαν όμως κάποια τραύματα, κυρίως στα χέρια, όμως λόγω της κατάστασης του πτώματος, δεν μπορούσαν χθες να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, πριν την ολοκλήρωση της νεκροψίας- νεκροτομής.

Βρέθηκαν λίγα χρήματα, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο, όχι όμως κάποιο σημείωμα.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλοδαπή είχε έρθει πριν λίγο καιρό από την Αθήνα.

patris.gr