Ηράκλειο: Ένας νεκρός δυο τραυματίες μετά απο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

6:15 μ.μ. - Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022
06:07 μ.μ. - Δευ, 18/15/2022
Image: Ηράκλειο: Ένας νεκρός δυο τραυματίες μετά απο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΒΟΑΚ, στο ρεύμα προς Ηράκλειο, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου. Νεκρός είναι ένας άνδρας, αλλοδαπής καταγωγής ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο άνδρες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

hxonews

Φωτογραφία Γ.Σ.

hxonews

Φωτογραφία Γ.Σ.

hxonews

Φωτογραφία Γ.Σ.

hxonews

Φωτογραφία από την αναγνώστρια του Cretalive A.Ψ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ σημειώθηκε όταν αγροτικό αυτοκίνητο στα οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην κολώνα της γέφυρας.

Λόγω της σύγκρουσης που ακολούθησε οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θύματα του θανατηφόρου τροχαίου επέβαινε στο αγροτικό, ενώ ο οδηγός είναι ο ένας από τους δύο τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας ΒΟΑΚ, καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. 

Δείτε φωτογραφίες από τον αναγνώστη του Cretalive Γ.Σ.

hxonews
hxonews

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά, μετά την πάροδο δύο ετών που καταγράφεται θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα επί του ΒΟΑΚ στον νομό Ηρακλείου.

Πηγή: Cretalive