Ηράκλειο: Δείτε βίντεο από την άγρια επίθεση στους εργαζομένους της καθαριότητας

1:27 μ.μ. - Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020
01:11 μ.μ. - Δευ, 09/27/2020

Συγκλονίζει η περιγραφή ενός από τους εργαζόμενους -Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την επίθεση τα ξημερώματα σε βάρος εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου από αγνώστους.

Στο μεταξύ συγκλονίζει η περιγραφή ενός από τους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, για την επίθεση που δέχθηκαν ενώ πραγματοποιούσαν δρομολόγιο για την αποκομιδή απορριμμάτων.

Όπως γράφει το «Creta24», η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στην ανηφόρα προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, όταν το απορριμματοφόρο πλησίασε κάδους για την αποκομιδή και ξαφνικά συνάντησαν δύο οχήματα, ένα Ι.Χ. και ένα αγροτικό, γεμάτα με άτομα.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων, πάτησαν την κόρνα στο απορριμματοφόρο χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ενώ αμέσως μετά, από τα δύο αυτοκίνητα βγήκαν 10 άτομα, κρατώντας ξύλα και άρχισαν να χτυπούν βάναυσα τους υπάλληλους.

Ο ένας από τους εργαζόμενους, ο οποίος τυγχάνει να έχει σήμερα και την ονομαστική του εορτή, είναι εκείνος που δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα, όπως και ο οδηγός του απορριμματοφόρου. Ο δεύτερος εργαζόμενος, χτυπήθηκε κι εκείνος, αλλά πρόλαβε να ξεφύγει και να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εργαζόμενος οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, προς την περιοχή του Γιοφύρου.

Πηγή: www.Creta24.gr