Ηράκλειο: Ανήλικη έπεσε από τα Τείχη: Στην Εντατική Παίδων με πολλαπλά τραύματα

8:38 π.μ. - Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020
08:02 π.μ. - Τετ, 12/38/2020
Image: Ηράκλειο: Ανήλικη έπεσε από τα Τείχη: Στην Εντατική Παίδων με πολλαπλά τραύματα

Έπεσε από τα Τείχη στο Κομμένο Μπεντένι και έβαλε την ζωή της σε κίνδυνο

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η 14χρονη ανήλικη που νωρίς το βράδυ της Τρίτης, έκανε "βουτιά στο κενό" πέφτοντας από τα Ενετικά Τείχη στο Κομμένο Μπεντένι Ηρακλείου.

"Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλά τραύματα και κατάγματα, στο εφημερεύον νοσοκομείο, το Βενιζέλειο και αφού του έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υποβλήθηκε σε ανάταξη κάτω άκρων, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου", σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr, ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Κώστας Τερζάκης.

Πλέον νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου και παρακολουθείται στενότατα από τους γιατρούς.

Το χρονικό της πτώσης

Το συμβάν συνέβη, γύρω στις 8 το βράδυ, όταν ξαφνικά και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η ανήλικη έκανε βουτιά στο κενό προκαλώντας αναστάτωση στο σημείο.

Επί τόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παρέχουν στο ανήλικο κορίτσι, τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά, με την συνοδεία και ανδρών της αστυνομίας, να μεταφέρεται στο ασθενοφόρο με τελικό προορισμό το Βενιζέλειο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.

Μόλις έφθασε στα ΤΕΠ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, διασωληνώθηκε.

Η ενημέρωση και η κινητοποίηση επίσης της αστυνομίας ήταν άμεση, η οποία διερευνά το περιστατικό, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη βρέθηκε στο κενό.

neakriti.gr