Ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία από τους αστυνομικούς του Λασιθίου

8:37 π.μ. - Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022
08:04 π.μ. - Πέμ, 21/37/2022
Image: Ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία από τους αστυνομικούς του Λασιθίου

Την Παρασκευή 29.04.2022 και ώρα 17:30 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου

Η Ένωσή μας, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει το κοινωνικό πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας, διοργανώνει με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, ημερίδα με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία και οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29-04-2022 και ώρα 17:30 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “MINOS BEACH ART HOTEL”. Ως ομιλητές θα παρευρεθούν και θα μας τιμήσουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και ως άρτιοι γνώστες θα αναδείξουν το θέμα που αφορά τόσο την τοπική κοινωνία όσο ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

hxonews

Συγκεκριμένα το θέμα θα αναλύσουν οι: Ζωή ΡΑΠΤΗ (Υφυπουργός Υγείας), Τένια ΜΑΚΡΗ (Ψυχολόγος), Γεώργιος ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ (Ιδιωτικός ερευνητής), Βασίλειος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (Δημοσιογράφος - Αστυνομικός συντάκτης), Ιωάννα ΡΟΤΖΙΩΚΟΥ (Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ.-Κοινωνιολόγος), Μαίρη ΠΑΧΙΑΔΑΚΗ (Πρόεδρος Συνδ. Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου “Ξενώνας για την κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί”. Ο συντονισμός και η παρουσίαση θα γίνει από την Ανδριανή ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ (Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια).

Προσκαλούμε τους πολίτες να παρευρεθούν και να ενημερωθούν. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση θέσεων. Στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Χ. Γεώργιος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Γεώργιος