Ηλιούπολη: Για βιασμούς τουλάχιστον πέντε κοριτσιών κατηγορείται ο προπονητής ταε κβον ντο

12:45 μ.μ. - Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023
12:03 μ.μ. - Τετ, 22/45/2023
Image: Ηλιούπολη: Για βιασμούς τουλάχιστον πέντε κοριτσιών κατηγορείται ο προπονητής ταε κβον ντο

Ο προπονητής προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των κοριτσιών οι οποίες, όπως αναφέρεται στα έγγραφα της υπόθεσης, ήταν ιδιαίτερα βάναυσες για τις παθούσες

Έναν μακροχρόνιο εφιάλτη φαίνεται πως ζούσαν στα χέρια ενός προπονητή τάε κβον ντο σε σύλλογο της Ηλιούπολης τουλάχιστον πέντε ανήλικα κορίτσια (τώρα έχουν ενηλικιωθεί) από το 2009 έως το 2020.

Ο άνδρας συνελήφθη από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων χθες Τρίτη (21/3) και διώκεται για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκων. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα θύματά του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και να κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους εξαίροντας τις ικανότητές τους στο άθλημα.

Όταν οι μαθήτριες πείθονταν και εντάσσονταν στο αγωνιστικό τμήμα τότε ξεκινούσε και ο εφιάλτης τους καθώς ο προπονητής τους ζητούσε να κάνουν ατομικές προπονήσεις τόσο στον αθλητικό σύλλογο που ανήκει, όσο και στο σπίτι του. Τότε προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, σημείωσαν πως ο προπονητής ζητούσε από τις κοπέλες να τον ακολουθήσουν και σε αγώνες του εξωτερικού όπου και πάλι φαίνεται να προέβαινε σε σεξουαλική κακοποίηση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

kathimerini.gr