Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα εκτός από τη 18χρονη

11:06 π.μ. - Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021
11:07 π.μ. - Τετ, 14/06/2021
Image: Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα εκτός από τη 18χρονη

Στην αποκάλυψη ότι μαζί με την 18χρονη στην Ηλιούπολη από το συγκεκριμένο σπίτι απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα προχώρησε η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη

Στην αποκάλυψη ότι μαζί με την 18χρονη στην Ηλιούπολη από το συγκεκριμένο σπίτι απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα προχώρησε η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη, διευκρινίζοντας ότι «η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται», ενώ ανέφερε πως υπάρχει η πληροφορία ότι συνολικά υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες.

Η δικηγόρος της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση της κοπέλας, είχε σπάσει το κινητό της για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της 18χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει ο,τιδήποτε».

Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του. Τόνισε επίσης ότι «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Να υπενθυμίσουμε πως την Τρίτη συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας, που σχετίζεται με την υπόθεση. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, «πρόκειται για ιδιώτη ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο ελληνικής καταγωγής, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

tvxs.gr