Η «γνώση» στα σκουπίδια – Εικόνες ντροπής με βιβλία πεταμένα στη χωματερή Ιεράπετρας

9:47 π.μ. - Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022
09:09 π.μ. - Τρί, 27/47/2022
Image: Η «γνώση»  στα σκουπίδια – Εικόνες ντροπής με βιβλία πεταμένα στη χωματερή Ιεράπετρας

Πολλά τα ερωτήματα από αυτή την ενέργεια

Ως μια απαράδεκτη ενέργεια θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το πέταμα  βιβλίων της βιβλιοθήκης Ιεράπετρας στη χωματερή. Οι εικόνες με τα βιβλία πεταμένα σε μεγάλες σακούλες στη χωματερή πραγματικά προκαλούν θλίψη.

Το θέμα σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους πολίτες να θέτουν μια σειρά από ερωτήματα όπως ποιος τα πέταξε και γιατί, εάν θα μπορούσαν τα βιβλία να δανειστούν σε άλλη βιβλιοθήκη ή απλά να χαριστούν στους πολίτες.

Τίθεται και το ερώτημα τι γίνεται με τη βιβλιοθήκη της πόλης μας για την οποία η δημοτική αρχή στα μέσα του περασμένου Ιουνίου είχε κάνει γνωστή την «…ανακαίνιση του κτιρίου του παλιού Δημαρχείου Ιεράπετρας, το οποίο εξοπλίστηκε και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη που στεγάζεται προσωρινά στο ισόγειο του νέου Δημαρχείου. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ολικής ανακαίνισης του κτιρίου, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η προμήθεια και η τοποθέτηση όλου του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ώστε το παλαιό Δημαρχείο να είναι πλέον έτοιμο να αξιοποιηθεί, φιλοξενώντας τη νέα σύγχρονη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ιεράπετρας…».

Βρισκόμαστε τέλη Σεπτέμβρη και βιβλιοθήκη δεν έχουμε δει ακόμα. Μόνο εικόνες ντροπής με πεταμένα βιβλία βλέπουμε προς το παρόν.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews