Η θέση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στη συνέντευξη Καλλιονάκη

7:34 π.μ. - Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
07:03 π.μ. - Τρί, 02/34/2021
Image: Η θέση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στη συνέντευξη Καλλιονάκη

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

Ο Αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κύριος Καλλιονάκης, με την διαδικτυακή του συνέντευξη στα Πολιτικά Κρήτης, στοχοποιώντας επιλεκτικά μέλη του συμβουλίου μας, προσπαθεί να επιφέρει διχόνοια στα εσωτερικά του Συλλόγου μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Πρέπει να γνωρίζει ότι όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ν.Ι. είναι αφοσιωμένα μόνο στο καλό και την πρόοδο του Νοσοκομείου μας και αυτό είναι που μας ενώνει. Επομένως άδικα προσπαθεί. Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος μας, που προφανώς δεν του είναι αρεστοί, λειτουργούν συλλογικά και αποτελούν δραστήρια μέλη της κοινωνίας μας, με δράσεις σε πολλούς κοινωνικούς και πολιτιστικούς τομείς που αναβαθμίζουν την Ιεράπετρα. Δεν είναι για αυτούς η έκφραση : «η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».

Πρέπει να γνωρίζει ότι ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος, δεν εμπλέκεται σε πολιτικές και παραταξιακές διενέξεις και τα μέλη του δεν αποτελούν προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο υποχρεώνεται να δέχεται τις πρωτόγνωρες συμπεριφορές του. Σταθήκαμε δίπλα του και υποστηρίξαμε τις προσπάθειες του, όσον καιρό πιστεύαμε ότι ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Το ίδιο θα κάνουμε ξανά εφ’ όσον η συμβολή των εθελοντών μηχανικών οδηγεί με τις συμβουλές και τις μελέτες τους, σε σωστούς δρόμους. Ταυτόχρονα θα αφουγκραζόμαστε τις απόψεις του προσωπικού και των οργάνων του, για ανάγκες λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Τον καλούμε λοιπόν να είναι προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Πάνω απ’ όλα είναι το Νοσοκομείο και ο τόπος μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 

Ανδρέας Μαμαντόπουλος 

Ο Γραμματέας

Χαράλαμπος Κανάκης