Η συγγραφέας του best seller “Το Νησί», Βικτόρια Χίσλοπ στο Μύρτος

9:44 π.μ. - Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024
09:07 π.μ. - Τρί, 30/44/2024
Image: Η συγγραφέας του best seller “Το Νησί», Βικτόρια Χίσλοπ στο Μύρτος

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21.00, στο προαύλιο του Αγ. Αντώνιου στο Μύρτος. Η συγγραφέας θα μιλήσει για την αγάπη της στην Κρήτη και θα παρουσιάσει το τελευταίο βιβλίο της «Το Ειδώλιο»

Εκδήλωση γνωριμίας με την συγγραφέα του best seller "Το Νησί», Βικτόρια Χίσλοπ και το έργο της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21.00, στο προαύλιο του Αγ. Αντώνιου στο Μύρτος. Η συγγραφέας θα μιλήσει για την αγάπη της στην Κρήτη και θα παρουσιάσει το τελευταίο βιβλίο της «Το Ειδώλιο».

Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά. Αποσπάσματα θα διαβάσει η θεατρική συγγραφέας Αλεξάνδρα Κ*

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η κυρία Χίσλοπ θα υπογράψει βιβλία της και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση προς τιμή της με παραδοσιακή μουσική, με τον Βαγγέλη Βαρδάκη και Κωστή Αβυσσινό!

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Επιτροπή Πολιτισμού Κοινότητας Μύρτου και τον Δήμο Ιεράπετρας, στο πλαίσιο των Κυρβείων 2024.

Είσοδος ελεύθερη

Το τελευταίο της βιβλίο, «Το Ειδώλιο», εκδόσεις Ψυχογιός, θίγει το ζήτημα της αρχαιοκαπηλίας, της «λεηλασίας της αρχαιότητας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η κεντρική ηρωίδα είναι η Χέλενα, μισή Ελληνίδα και μισή Σκωτσέζα, η οποία γνωρίζει την Ελλάδα στα οκτώ της χρόνια σε μια επίσκεψη στους παππούδες της, στους οποίους επιστρέφει τα καλοκαίρια της εφηβείας της, που συμπίπτουν με τα χρόνια της Επταετίας. Όταν εκείνοι πεθάνουν, η Χέλενα θα ανακαλύψει ότι ο παππούς της, στρατηγός πιστός στο καθεστώς της δικτατορίας των συνταγματαρχών, είχε συγκεντρώσει πολύτιμα αρχαιολογικά κειμήλια.

Τότε θα ξεκινήσει έναν αγώνα να βρει απαντήσεις για την προέλευσή τους, μέσα από τον οποίο θα γεννηθεί μια ανάγκη να προστατεύσει τους ιστορικούς θησαυρούς της πατρίδας της.

Για περισσότερες πληροφορείς: Βαγγέλης Φραγκιαδάκης, 690.673.5682.

hxonews