Η Σαμάνθα Μίσοβιτς από την Ιεράπετρα είναι η Star Hellas 2022

9:57 π.μ. - Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022
09:11 π.μ. - Δευ, 21/57/2022
Image: Η Σαμάνθα Μίσοβιτς από την Ιεράπετρα είναι η Star Hellas 2022

O μεγάλος τελικός διεξήχθη την Κυριακή 20 Νοεμβρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και όπως σας ενημερώσαμε παρουσιάστρια του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η 7μελής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς Ιωάννα Σουλιώτη, τη Μις Ελλάς 2015 Κατερίνα Στικούδη, τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου και την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία ανέλαβε και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού.

hxonews

Τα κορίτσια ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, ωστόσο μια ήταν εκείνη που κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2022. Αφού οι φιναλίστ πέρασαν την διαδικασία των ερωτήσεων, η κριτική επιτροπή έπρεπε να πάρει την απόφαση για το ποια από τις όμορφες κοπέλες θα φορούσε το στέμμα.

hxonews

Έτσι λοιπόν, μετά από λίγη ώρα η απόφαση πάρθηκε και η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς είναι η Σαμάνθα Μίσοβιτς. Miss young ανακηρύχθηκε η Ιωάννα Σκουλά, η οποία είναι 17 ετών και πηγαίνει ακόμα σχολείο, ενώ Miss Hellas βγήκε η Ζωή Ασουμανάκη.

hxonews

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύντροφος της Σταρ Ελλάς ήταν στο πλευρό της και είναι ο τραγουδιστής Ανδρέας Στεργιόπουλος.

gossip-tv.gr