Η πολιτική των ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ για τη στήριξη των παραγωγών

10:10 π.μ. - Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020
10:06 π.μ. - Τετ, 10/10/2020
Image: Η πολιτική των ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ για τη στήριξη των παραγωγών

Οι εκπρόσωποι των ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Δ. Σιδεράκος και Μ. Βάβουλας στον Ηχώ 99,8

Σε μια  προσπάθεια στήριξης των παραγωγών η εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών στην τιμολογιακή της πολιτική διαθέτοντας πάντα ποιοτικά προϊόντα προς τους αγρότες.  Στο πλαίσιο αυτό προχώρησαν στη  μείωση των τιμών των προϊόντων τους κατά 10 λεπτά ανά κιλό. Επίσης  έγινε αλλαγή του τρόπου  τιμολόγησης  που πλέον υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέσα και όχι με το κιλό. Για τις αλλαγές αυτές μίλησαν στον Ηχώ 99,8  οι κ.κ. Δ.Σιδεράκος και Μ.Βάβουλας προσθέτοντας πως τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι κοντά στον παραγωγό διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κάλυψης θερμοκηπίων με εξειδικευμένα προϊόντα για την οροφή , τα πλαϊνά, τους ποταμούς.

Έμφαση δίνεται και στην απορρόφηση και ανακύκλωση  των πλαστικών που διαθέτει η εταιρία. Ήδη έχουν συλλεχθεί από την περιοχή της Ιεράπετρας 200 τόνοι πλαστικών. Η απόσυρση γίνεται μέσω των σταθμών συλλογής. Η εταιρία θα απορροφήσει ποσότητες αντίστοιχες με τις πωλήσεις της.

Θέλησαν ωστόσο να στείλουν και ένα μήνυμα προς τους παραγωγούς καλώντας τους να φροντίζουν  για την καθαριότητα στα θερμοκήπια και να μην πετούν τα πλαστικά τους ανεξέλεγκτα γιατί κάποιες φορές οι εικόνες δεν είναι ο πρέπουσες.

Τέλος έκαναν αναφορά στη νέα γκάμα φύλλων κάλυψης θερμοκηπίων

(α) Το 8-στρωματικό φύλλο EVO 7507 AC® που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο είναι η «ναυαρχίδα» των φύλλων κάλυψης θερμοκηπίου. Μετά από 5 χρόνια στην αγορά, όλοι σας έχετε αντιληφθεί πόσο πολύτιμο εργαλείο αποτελεί στα χέρια σας:

Είναι εγγυημένο για 45 μήνες (4 σαιζόν) και κανένα απολύτως πρόβλημα δεν μας έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα, από το 2015 που πρωτοκυκλοφόρησε!

Η πολύχρονη αντισταγονική δράση εξασφαλίζει περισσότερο φως και άριστη διαχείριση της υγρασίας που βοηθά στην καταπολέμηση ασθενειών.

Σε αντίθεση με άλλα αντισταγονικά φύλλα που δημιουργούν ομίχλη με βλαβερές συνέπειες στην καλλιέργεια, το EVO 7507 AC® δεν δημιουργεί ομίχλη στο θερμοκήπιο.

Το εξαιρετικό φως που εισέρχεται στο θερμοκήπιο συνδυασμένο με την κατάλληλη διάχυση και την άριστη θερμομόνωση προσφέρει τις πιο κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης, παραγωγής και πρωιμότητας στις καλλιέργειές σας.

Οι πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές, του επιτρέπουν να αντιμετωπίζει ακραία καιρικά φαινόμενα.

(β) Για τους παραγωγούς που δεν ενδιαφέρονται για την αντισταγονική ιδιότητα προτείνουμε το KRITIFIL® TUV 3925 που είναι ακριβώς το ίδιο με το EVO 7507 AC® αλλά χωρίς την 8η στρώση που καθιστά το φύλλο αντισταγονικό. Έχει την ίδια μεγάλη διάρκεια ζωής, την ίδια εγγύηση (45 μήνες) και τις ίδιες εξαιρετικές μηχανικές αντοχές.

(γ) Για τους παραγωγούς που επιθυμούν μια οικονομική αλλά αξιόπιστη λύση με τη σφραγίδα των Πλαστικών Κρήτης, προτείνουμε το KRITIFIL® UV 2903, ένα μη θερμικό φύλλο, με εγγύηση 33 μήνες.

Τέλος, αποφασίσαμε την κατάργηση του KRITIFIL® TUV 3965 AF διότι με πολύ μικρή διαφορά τιμής μπορεί ο παραγωγός να προμηθευτεί το 8-στρωματικό EVO 7507 AC® που προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα. Επίσης, προχωρήσαμε στην κατάργηση του KRITIFIL® TUV 3942 (ΘΕΡΜΟΛΟΥΞ), διότι προσφέρουμε τώρα στην ίδια τιμή το KRITIFIL® TUV 3925 που έχει εγγύηση 4 σαιζόν και πολύ καλύτερες μηχανικές αντοχές.