H νέα γενιά συναντά την παλιά σε ένα τουρνουά Beach Volley

9:21 π.μ. - Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016
09:07 π.μ. - Τρί, 26/21/2016
Image: H νέα γενιά συναντά την παλιά σε ένα τουρνουά Beach Volley

Ένα διαφορετικό από τα άλλα τουρνουά βόλεϊ διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 8-10/07, η Γυμναστική Ένωση Ιεράπετρας

Παλαιότεροι παίκτες της Γ.Ε.Ιεράπετρας ‘συνάντησαν’ τους νεότερους παίκτες των ακαδημιών και ένωσαν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο μικτό αυτό τουρνουά ήταν η κάθε ομάδα να αποτελείται από δύο άτομα ‘διαφορετικής γενιάς’.
 
Η προσέλευση των θεατών και η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγάλη, καθώς 16 ομάδες αγωνίστηκαν στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στο ξενοδοχείο Tylissos Beach Hotel. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του τουρνουά, καθώς τα έσοδα της συμμετοχής θα διατεθούν στον Σύλλογο Αμεα Ιεράπετρας.
 
Μετά από πολλούς αγώνες και όμορφο θέαμα κατάφεραν να φθάσουν στον τελικό οι: Παπαϊωάννου – Παπαϊωάννου και Παπαδάκης – Παπαδάκη με τους δεύτερους να αναδεικνύονται νικητές με 0-2 σετ. Η Γ.Ε.Ιεράπετρας δεν θα μπορούσε να μην επιβραβεύσει τους πιο μικρούς παίκτες από την ομάδα των αγοριών, τον Νίκο Κοσιδεκάκη 13 ετών και από την ομάδα των κοριτσιών την Ελένη Χατζαντωνάκη 14 ετών.
 
Ήταν ένα πολύ όμορφο και ελπιδοφόρο τουρνουά που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων. Για άλλη μια φορά, το ξενοδοχείο Tylissos Beach Hotel συνέβαλε σημαντικά σε αυτή την προσπάθεια με την φιλοξενία του και την ευγενική χορηγία νερών σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά.