Η νέα δωρεά των Πλαστικών Κρήτης και το ευχαριστήριο της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

3:40 μ.μ. - Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
03:04 μ.μ. - Παρ, 23/40/2021
Image: Η νέα δωρεά των Πλαστικών Κρήτης και το ευχαριστήριο της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Πρόκειται για ένα ενδοσκόπιο υψηλής διαγνωστικής αξίας το οποίο θα αποτελέσει μέσω πρόληψης και διάγνωσης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας .

Με αφορμή την ευγενική δωρεά της εταιρίας Πλαστικά Κρήτης στο Γ.Ν.ΚΥ Ιεράπετρας ενός Κολονοσκοπίου του οίκου KARL STORZ ,αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία για την ευγενική  πρόθεση να προσφέρει στο Νοσοκομείο μας ένα Ενδοσκόπιο υψηλής διαγνωστικής αξίας, το οποίο θα αποτελέσει μέσω πρόληψης και διάγνωσης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας .

Γνωρίζοντας την γενικότερη επιθυμία της εταιρίας για αρωγή και στήριξη του φορέα μας, ευελπιστούμε ότι και μελλοντικά θα σταθεί (παρά τω πλευρό μας)προκειμένου να επιτύχουμε τη λειτουργική αναβάθμιση  και την κτηριακή αναδιάρθρωση του χώρου στέγασης των υπηρεσιών μας ,πρόθεση την οποία μας έχετε εκφράσει ευγενικά .

Είναι πραγματικά υπέροχο στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε  ,εταιρίες διακεκριμένης εμβέλειας όπως τα Πλαστικά  Κρήτης  να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και να στηρίζουν έμπρακτα και ανιδιοτελώς κοινωνικές δομές όπως είναι τα νοσηλευτικά ιδρύματα

Ευχαριστούμε θερμά

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ  Καλλιονάκης

Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν.Κ.Υ.Ι