Η Μαρία Κοτσιφάκη στον Ηχώ 99,8 για τα όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο

2:12 μ.μ. - Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019
02:11 μ.μ. - Παρ, 29/12/2019
Image: Η Μαρία Κοτσιφάκη στον Ηχώ 99,8 για τα όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αναλύεις τις θέσεις και τις προτάσεις τους

Για τα θέματα που απασχόλησαν την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας μίλησε στον Ηχώ 99,8 η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρία Κοτσιφάκη. Όπως είπε θα πρέπει να αυξηθεί ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για να τοποθετηθούν και επιπλέον να τηρείται η διαδικασία ερωτήσεις- απαντήσεις – τοποθετήσεις και να κλείνει ο Δήμαρχος.

Πρόσθεσε ότι ως παράταξη έθεσαν το θέμα της αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών ωστόσο δεν πρόλαβαν να θέσουν και άλλα θέματα που είχαν να κάνουν με προβλήματα σε σχολικά κτίρια, θέματα του νοσοκομείου και της υγείας γενικότερα.

Ανέφερε ακόμη ότι κατά τη συνεδρίαση ένα από τα θέματα ήταν η παραχώρηση οστεοθυρίδας ως τιμής ένεκεν. Ένα αίτημα που είχε κατατεθεί το καλοκαίρι του 2018 ήρθε όμως τώρα για συζήτηση. Σχολίασε δε ότι είναι επαίσχυντο που η δημοτική αρχή υιοθέτησε τα συνοδευτικά έγγραφα για να στηρίξει την εισήγηση του θέματος και τέτοια φρασεολογία είχε να ακουστεί από τη Χούντα. Την ίδια στιγμή που πριν χρόνια συζητήθηκε και δεν έχει δοθεί ακόμη χώρος για να γίνει από την ΠΕΑΕΑ μνημείο εθνικής αντίστασης με τόσους αντιστασιακούς και αγώνες που έχουν δώσει Γεραπετρίτες όπως οι αδερφοί Χανα, Μ. Δρανδάκη, Μ. Λιουδάκη, Δ. Καζαντζάκης και τόσοι άλλοι.

Ακολουθεί συνέντευξη κας Κοτσιφάκη: