Η Ιεράπετρα ετοιμάζεται για το φετινό καρναβάλι – Σκέψεις για carnival run και φουνάρες στις παράλληλες εκδηλώσεις

11:39 π.μ. - Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023
11:01 π.μ. - Πέμ, 12/39/2023
Image: Η Ιεράπετρα ετοιμάζεται για το φετινό καρναβάλι –  Σκέψεις για carnival run και φουνάρες στις παράλληλες εκδηλώσεις

Ο πρόεδρος του Σωματείου καφέ εστίασης Εμμ. Μιχελαράκης στον Ηχώ 99,8 με αφορμή τη χθεσινή σύσκεψη στην ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ

Η Ιεράπετρα ετοιμάζεται για το φετινό καρναβάλι και τη διοργάνωση παράλληλων αποκριάτικων εκδηλώσεων και στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι από τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας και το Σωματείο καφέ εστίασης είχαν συνάντηση με την πρόεδρο του ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας κα Μαρία Σακαδάκη προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και να κατατεθούν προτάσεις.

Ο πρόεδρος του Σωματείου καφέ εστίασης κ. Μανώλης Μιχελαράκης σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 δήλωσε ότι λόγω της πανδημίας, μετά από δυο χρόνια θα πραγματοποιηθεί φέτος καρναβάλι στην Ιεράπετρα. Η παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την Κυριακή 26 Φλεβάρη, στις 3.00 το μεσημέρι. Θα υπάρξουν βέβαια οι επίσημες ανακοινώσεις. Αναζητείται παρουσιαστής/στρια που αναμένεται να είναι ένα γνωστό πρόσωπο χωρίς όμως ακόμα να έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο.

Στη συνάντηση τέθηκαν προτάσεις για παράλληλες εκδηλώσεις τις ημέρες των Αποκριών όπως να αναβιώσουν οι φουνάρες την Τσικνοπέμπτη, η διεξαγωγή carnival run που θα είναι κάτι ιδιαίτερο κ.α. Αποφασίστηκε να γίνει μια επιτροπή που θα απευθυνθεί σε σχολεία, συλλόγους, ενεργούς πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν ή να βοηθήσουν με τον τρόπο τους και σε κάθε περίπτωση όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει ή να προτείνει κάποια ιδέα μπορεί να απευθυνθεί στην ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ.

Ο κόσμος χρειάζεται να βγει έξω, να διασκεδάσει, να περάσει όμορφα, να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας και οι μέρες των Αποκριών προσφέρονται για αυτό. Πιστεύουμε ότι θα γίνει κάτι όμορφο που θα το απολαύσουν και οι ντόπιοι και οι επισκέπτες, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχελαράκης.