Η Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λασιθίου για την προσπάθεια αποκλεισμού αναπληρωτή από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λασιθίου

11:24 π.μ. - Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
11:06 π.μ. - Πέμ, 20/24/2024
Image: Η Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λασιθίου για την προσπάθεια αποκλεισμού αναπληρωτή από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λασιθίου

Η Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου στέκεται αλληλέγγυα στον αναπληρωτή καθηγητή που η ΔΑΚΕ ΔΕ προσπαθεί να αποκλείσει από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λασιθίου

Η Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου στέκεται αλληλέγγυα στον αναπληρωτή καθηγητή που η ΔΑΚΕ ΔΕ προσπαθεί να αποκλείσει από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λασιθίου όπου εκλέχτηκε από τους μόνιμους και συμβασιούχους-αναπληρωτές συναδέλφους του.

Η ΔΑΚΕ ΔΕ με τη στάση της αυτή, είναι απέναντι και προσβάλει το σύνολο των εκπαιδευτικών μόνιμων και αναπληρωτών, αφού η ΟΛΜΕ έχει ξεκάθαρη θέση από το 16ο συνέδριο (2016) σε ότι αφορά την ισότιμη συμμετοχή στο δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και με την πλήρη εξίσωση των συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων.

Καλούμε την παράταξη της ΔΑΚΕ Λασιθίου να σεβαστεί την βούληση του συνόλου των συναδέλφων τους και να αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα!

Να σταματήσει κάθε νομική ενέργεια κατά του σωματείου τους!

Να σταματήσει την προσπάθεια αποκλεισμού του συμβασιούχου συναδέλφου τους!

Καλούμε το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Λασιθίου να πάρει θέση για το ζήτημα και να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον αναπληρωτή καθηγητή!