Η Ένωση Γονέων του Δήμου Ιεράπετρας βράβευσε την παιδίατρο Λουλάκη Λευκοθέα

9:57 π.μ. - Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023
09:12 π.μ. - Τετ, 13/57/2023
Image: Η Ένωση Γονέων του Δήμου Ιεράπετρας βράβευσε την παιδίατρο Λουλάκη Λευκοθέα

Στην εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς σαν ένωση Γονέων Δήμου Ιεράπετρας να παρευρεθούμε στην εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δήμου μας τo Σάββατο 25 Νοεμβρίου, και στην οποία ζητήσαμε να συμμετέχουμε και εμείς προκειμένου να βραβεύσουμε την κ. Λουλάκη Λευκοθέα παιδίατρο της πόλης μας.

Είναι γεγονός ότι η κυρία Λουλάκη έχει σώσει αρκετά παιδιά στην πόλη μας είτε με την έγκαιρη διάγνωση πολύ σοβαρών ασθενειών είτε η με την σωστή διάγνωση άλλων όχι τόσο σοβαρών ασθενειών σε παιδιά της πόλης μας.

Σαν ένωση γονέων λοιπόν την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της στα παιδιά μας αλλά και την προσφορά της στους γονείς της πόλης αφού έχει καθοδηγήσει αρκετούς από αυτούς στο πώς να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με σωστό τρόπο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν την ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για τα παιδιά μας αλλά πάνω απ' όλα την ευχαριστούμε θερμά γιατί εκτός από μια εξαίρετη επιστήμονας είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Μέσα από την καρδιά μας λοιπόν σας ευχαριστούμε θερμά κ. Λουλακη για την προσφορά σας στα παιδιά και τους γονείς της πόλης μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον ελληνικό ερυθρό Σταυρό που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε και εμείς στην εκδήλωση τους.

Το ΔΣ

Κορνιλακη Πετρούλα

Αγιανιωτακης Μάρκος

Αϊβαλιώτη Αννα

Αθάνατου Μαρίνα

Λαμπράκης Χαράλαμπος

Δασκαλάκη Εμμανουέλα