Η ΕΑΣ Ιεράπετρας διαβεβαιώνει τους αγρότες ότι λειτουργεί κανονικά το ΟΣΔΕ

2:33 μ.μ. - Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021
02:05 μ.μ. - Τετ, 19/33/2021
Image: Η ΕΑΣ Ιεράπετρας διαβεβαιώνει τους αγρότες ότι λειτουργεί κανονικά το ΟΣΔΕ

Σας καλούμε να συνεχίσετε να προσέρχεστε κανονικά, για να κάνετε την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας, με την ασφάλεια και την υπευθυνότητα για το σύνολο της επιδότησης που δικαιούστε

Η Ένωση Ιεράπετρας ενημερώνει όλους τους πολίτες της περιοχής μας ότι από το 2002 λειτουργεί υπηρεσία Ενεργοποίησης Δικαιωμάτων ΟΣΔΕ με τεράστια εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων των παραγωγών και δικαιούχων, διασφαλίζοντας με απόλυτη επιτυχία τα δικαιώματα της επιδότησης των δικαιούχων.

Από το 2014 λειτουργεί ως γνωστόν το ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ, μέσω της συμμετοχής της στην GAIA-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ που είναι Φορέας Συντονισμού και τεχνικής υποστήριξης του Έργου στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Παρέχει υπηρεσίες Ενεργοποίησης Δικαιωμάτων Επιδότησης, Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων, Δηλώσεις Καλλιέργειας, Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων, εκπόνησης Μελετών Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης με 100% επιτυχία, Επιστροφής Φ.Π.Α., Λογιστικής παρακολούθησης, λειτουργεί Κατάστημα Γεωργικών Εφοδίων, Εδαφολογικό Εργαστήριο, Δημοπρατήριο Αγροτικών Προϊόντων. Πάντα δίπλα στον αγρότη με στόχο την πληροφόρηση και εξυπηρέτησή του και την διεκπεραίωση υποθέσεων.

Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω γνωστών προβλημάτων της Ένωσης, με την πιστοποίηση του ελαιοκομικού συνεταιρισμού Κρυών Σητείας -ο οποίος είναι μέλος της Ένωσης Σητείας- λειτουργούμε παράρτημα ΚΥΔ στο χώρο της Ένωσης Ιεράπετρας χωρίς κανένα πρόβλημα και με εξασφαλισμένα τα δικαιώματα των δικαιούχων, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και εγκρίσεις που απαιτεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αναφερόμενοι στο μήνυμα που κυκλοφόρησε ανώνυμα στους 11.000 και πλέον παραγωγούς της περιοχής Ιεράπετρας και Σητείας με τίτλο ΟΣΔΕ 2021 στο οποίο η παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των παραγωγών έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της λογικής, σας ενημερώνουμε σχετικά :

- Δεν υπάρχει Φορέας ΟΣΔΕ 2021

- Είναι ανώνυμο

Η Ένωση Ιεράπετρας ήδη έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη για την προάσπιση της εγκυρότητας, αξιοπιστίας και των σκοπών που υπηρετεί, προσπαθώντας τόσα χρόνια να διατηρήσει θέσεις εργασίας και συμμετέχοντας στην κοινωνική συνοχή της περιοχής.

Θα ήταν αδιανόητο για εμάς με βάση τους στόχους και τους σκοπούς που υπηρετούμε να προβαίναμε σε ενέργειες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση κατοχυρωμένα δικαιώματα των αγροτών και των δικαιούχων της περιοχής μας.

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να συνεχίσετε να προσέρχεστε κανονικά, για να κάνετε την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας, με την ασφάλεια και την υπευθυνότητα για το σύνολο της επιδότησης που δικαιούστε.