H Ε. Φωνιαδάκη κλήθηκε στην Εθνική Παγκορασίδων (U15)

10:37 π.μ. - Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022
10:06 π.μ. - Τετ, 22/37/2022
Image: H Ε. Φωνιαδάκη κλήθηκε στην Εθνική Παγκορασίδων (U15)

Περήφανη η ομάδα του ΑΟΚ Ιεράπετρας

Με περηφάνια ο ΑΟΚ Ιεράπετρας κάνει γνωστό ότι η Ευθυμία Φωνιαδάκη αθλήτρια της ομάδας κλήθηκε στην εθνική παγκορασίδων:

«Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό ενημερωθήκαμε για την κλήση της αθλήτριας της ομάδας μας Φωνιαδάκη Ευθυμίας στην εθνική παγκορασίδων (U15) για προετοιμασία στο μακρινό Τσοτύλι εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας στο Διεθνές Τουρνουά Φιλίας που θα γίνει στην Μελίγια της Ισπανίας.

Η ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. είναι υπερήφανη και εύχεται τα καλύτερα στην Εφη . Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στο προπονητικό team για την δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομών της ομάδας» !!!

hxonews
hxonews
hxonews

-

Αξίζει να σημειωθεί οτι η επιλογή της συγκεκριμένης αθλήτριας έγινε μετά τη συμμετοχή της στο NBA Junior που έγινε στην Ιταλία και ήταν η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε. Φωτογραφίες από το NBA Junior.

hxonews
hxonews

Μια μεγάλη επιτυχία του έμπειρου προπονητή Λευτέρη Στρατάκη τα αποτελέσματα της δουλειά του οποίου φαίνονται με τις διακρίσεις της παίκτριας αλλά και γενικότερα με την πορεία της ομάδας της Ιεράπετρας.

H δουλειά στα τμήματα υποδομής της ομάδας Μπάσκετ στην Ιεράπετρα σε αγόρια και κορίτσια γίνεται μέσα από ένα αξιόλογο team Προπονητών στο οποίο μετέχουν οι, Λευτέρης Στρατάκης, Δημήτρης Κορνιωτάκης, Δημήτρης, Μάλλιαρης Περικλής Χατζηιωαννίδης, Δημήτρης Γιαννακουδάκης.

hxonews