Η Βικτώρια Χίσλοπ πρωτοστατεί για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα

9:30 π.μ. - Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024
09:08 π.μ. - Παρ, 02/30/2024
Image: Η Βικτώρια Χίσλοπ πρωτοστατεί για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα

Ο Βαγγέλης Φραγκιαδάκης, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την επίσκεψη της Βικτόρια Χίσλοπ στο Μύρτος με αφορμή την παρουσίαση του καινούριου της βιβλίου στις 9 Αυγούστου

Ο κ. Βαγγέλης Φραγκιαδάκης, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την επίσκεψη της κα Βικτόρια Χίσλοπ στο Μύρτος με αφορμή την παρουσίαση του καινούριου της βιβλίου και ανέφερε ότι αυτό που τον συγκινεί στην κα Χίσλοπ είναι η αγάπη της για την Ελλάδα.

-

Η διάσημη συγγραφέας του Best Seller «Το Νησί» και μέλος της Βρετανικής Επιτροπής για την Επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, Βικτώρια Χίσλοπ, θα παραδώσει, εκ μέρους της Επιτροπής, επιστολή στον νέο Διευθυντή του Βρετανικού Μουσείο, Δρ. Νίκολα Κάλιναν για την Επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Η βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, η οποία είναι κυρίως γνωστή για το μυθιστόρημά της «Το Νησί» », το οποίο έγινε μπεστ-σέλερ, διακρίνεται για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα !

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με Προεδρικό διάταγμα (17 Ιουλίου του 2020), απένειμε στην κ. Βικτόρια Ηίσλοπ τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τιμώντας την προσφορά της απεύθυνε τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Χίου τον Σεπτέμβρη την οποία και αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Η Επιτροπή Πολιτισμού της Κοινότητας Μύρτου, οργανώνει εκδήλωση γνωριμίας με την Βικτόρια Χίσλοπ και το έργο της την Παρασκευή, 9 Αυγούστου στις 21.00, στο προαύλιο του Αγ. Αντώνιου στο Μύρτος. Η συγγραφέας θα μιλήσει για το έργο της, την αγάπη της στην Κρήτη και θα παρουσιάσει το τελευταίο βιβλίο της «Το Ειδώλιο».

hxonews