Η απάντηση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας στη συνέντευξη Καλλιονάκη στον Ηχώ 99,8

8:42 π.μ. - Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022
08:09 π.μ. - Δευ, 12/42/2022
Image: Η απάντηση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας στη συνέντευξη Καλλιονάκη στον Ηχώ 99,8

Δείτε τι αναφέρει ο Σύλλογος

"Ο Ψευδόμενος Αλαζόν, απάντηση στον κ. Καλλιονάκη 

Κάναμε υπομονή και ακούσαμε την συνέντευξη του κυρίου Καλλιονάκη στον Ηχώ fm (δείτε ΕΔΩ)

Όσοι δεν αποδέχονται την απαράδεχτη συμπεριφορά του είναι κατ΄αυτόν βολεψάκηδες, τεμπέληδες, υποκινούμενοι από πολιτικά κίνητρα ή λαμόγια που χρηματίζονται. Οι διαμαρτυρόμενοι στην πρόσφατη λαϊκή συγκέντρωση στο Νοσοκομείο μας, αποτελούν μειοψηφική ομάδα με σκοτεινές προθέσεις.

Όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις ήταν ανίκανες, νωχελικές και αποτελούν παθογένεια του παρελθόντος. Μόνον αυτός είναι ο σωτήρας και όσοι αντιδρούν στον απαράδεχτο τρόπο διοίκησης του, είναι ίδιοι με αυτούς που αντέδρασαν στους μεγάλους άνδρες της ιστορίας. (εννοεί τον Χριστό, τον Κολοκοτρώνη, τον Βενιζέλο ή τον Καποδίστρια;)

Το Νοσοκομείο όπως ισχυρίζεται, οι προηγούμενοι το μετέτρεψαν ουσιαστικό σε Κέντρο Υγείας και αγωνίζεται να το εντάξει ως Νοσοκομειακή Μονάδα στον Υγειονομικό Χάρτη. Προσπαθεί να μειώσει την προσφορά ανθρώπων που έδωσαν την ψυχή τους για την επιβίωση και την πρόοδο του Νοσοκομείου, πολύ πιο πριν εμφανιστεί ο ίδιος για να το υποβαθμίσει με την συμπεριφορά και την ανικανότητα του. Ψάχνει ως τυμβωρύχος να βρει τρωτά στην ιστορία τους, με τη γνωστή μέθοδο του ψεύδους και της ανακρίβειας με σκοπό την αποδόμηση, την απαξίωση και τη δολοφονία προσωπικοτήτων. Δεν αιφνιδιαζόμαστε.

Ξέρουμε το ποιόν του ανθρώπου. Το ερώτημα λοιπόν δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά και τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς του προϊστάμενους. Τι ακριβώς κάνουν; Είναι απλοί θεατές; Τη δική τους ευθύνη την αντιλαμβάνονται;

Κύριε Καλλιονάκη, με ψέματα φτιάξατε ένα πλήρες φαντασιακό αφήγημα για να αιτιολογείτε την ανεπάρκεια σας. Ομιλείτε για εισαγγελείς και Ε.Δ.Ε. Σας προκαλούμε λοιπόν. Προχωρήστε! Εκεί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και ίσως με αυτό τον τρόπο απαλλαγούμε οριστικά από την παρουσία σας. Εμείς δεν θα καθίσουμε παθητικά να παρακολουθούμε την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας, που με τον απαράδεχτο τρόπο διοίκησης σας προκαλείτε. Θα είμαστε παρόντες για να το προστατεύσουμε".

Για το Δ.Σ

Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Η Γραμματέας Πόπη Δασκαλάκη