Η απάντηση Πανταζή στην τοποθέτηση Δημάρχου για τα ΕΛΤΑ Ιεράπετρας

4:29 μ.μ. - Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021
04:02 μ.μ. - Τετ, 03/29/2021
Image: Η απάντηση Πανταζή στην τοποθέτηση Δημάρχου για τα ΕΛΤΑ Ιεράπετρας

Συνηθισμένη πρακτική αποπροσανατολισμού από τα προβλήματα της πόλης

Για μία ακόμα φορά ο δήμαρχος Ιεράπετρας κος Θεοδόσης Καλαντζάκης και το «γραφείο τύπου» της παράταξης του, δείχνουν το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού που διαθέτουν, προσπαθώντας να στρέψουν την κοινή γνώμη μακριά από τα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου. Χρησιμοποιούν την αυταρχική στρατηγική της «απαξίωσης του συνομιλητή» (αρκετά συχνή συμπεριφορά, τόσο στον προφορικό όσο και τον γραπτό τους λόγο), προσπαθώντας μάταια να αποποιηθούν των ευθηνών τους, ρίχνοντας τες σε αυτούς που αναδεικνύουν το εκάστοτε πρόβλημα στον δήμο μας.

Στην προκειμένη περίπτωση τα προβλήματα των τοπικών ΕΛΤΑ της Ιεράπετρας. Θέμα για το οποίο μας επιπλήττει λέγοντας «γιατί δεν το φέρατε στον πρόεδρο του ΔΣ νωρίτερα». Να θυμίσουμε λοιπόν στον κο Καλαντζάκη ότι η παράταξη μας, από την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει καταθέσει μία λίστα σοβαρών θεμάτων προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του (η οποία συνεχώς ανανεώνεται) και τα οποία ουδέποτε έχουν έρθει ως τακτικά θέματα στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβούλιου. Δυστυχώς, αυτή είναι η τύχη όλων των θεμάτων που εισηγείται η αντιπολίτευση στα μέλη της δημοτικής αρχής και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό το αναφέρουμε ως απάντηση στα σχόλια του κου Δημάρχου περί «Συνεργασίας και Σύμπνοιας».

Η συνηθισμένη αυτή πρακτική του κου Καλαντζάκη και του «γραφείου τύπου» της παράταξης του, απαξιώνει εν γένει την πολιτική ζωή του τόπου, έχοντας ως αποτέλεσμα να χρονίζουν σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον δήμο μας και τους δημότες του.

Τα μέλη της παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ’’ και ίδιος ως επικεφαλής, έχουμε υπάρξει πολλές φορές παραλήπτες των απαξιωτικών σχολίων και πρακτικών του κου δημάρχου.

Παρόλα αυτά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι τέτοιου είδους αυταρχικές πρακτικές και συμπεριφορές δεν μας πτοούν, και ότι θα συνεχίσουμε το καθήκον μας απρόσκοπτα, ως αντιπολίτευση, αναδεικνύοντας συνεχώς όλα τα προβλήματα και τα κακώς κείμενα του δήμου και θέτοντας συνεχώς την δημοτική αρχή ενώπιον των ευθυνών της.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε μας εξέλεξαν οι συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση,

Για την δημοτική παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής

Πανταζής Θ. Αργύρης