Η απάντηση Γουλιδάκη στις κατηγορίες Καλαντζάκη για τη νήσο Χρυσή

1:23 μ.μ. - Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
01:05 μ.μ. - Τρί, 21/23/2024
Image: Η απάντηση Γουλιδάκη στις κατηγορίες Καλαντζάκη για τη νήσο Χρυσή

Ποια η τοποθέτηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μ. Σπυριδάκη

Ο κ. Γουλιδάκης, οικονομολόγος και Επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον” σε απάντηση προς τον κ. Καλαντζάκη ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν ενδιαφέρθηκε και δεν έφερε το θέμα της νήσου Χρυσής στο περιφερειακό συμβούλιο μας παραθέτει δύο έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.

Στο πρώτο έγγραφο, η επιτροπή ζητά να γίνει επανεξέταση της δυνατότητας συμμετοχής εκπροσώπων της Επιτροπής σε προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερώσουν το Σώμα τόσο για το Σχέδιο αλλά και για την πρόοδο των δράσεων τους. Ένα έγγραφο που ο τότε πρόεδρος και ο Περιφερειάρχης δεν το έφεραν στην συζήτηση και στο οποίο ο κ. Γουλιδάκης δεν εξέφραζε προσωπικές απόψεις αλλά απόψεις επεξεργασμένες από την τεχνική υπηρεσία όχι μόνο της Περιφέρειας αλλά και των συναρμόδιων υπηρεσιών. Σε δεύτερο έγγραφο προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν ξανά την δυνατότητα συμμετοχής εκπροσώπων της επιτροπής προκειμένου να ενημερώσουν τόσο για το Σχέδιο όσο για την πρόοδο των δράσεων της επιτροπής. Τέλος, ανέφερε ότι ο Δήμος είχε όλες τις ευκαιρίες για να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων της χρυσής τις οποίες δεν αξιοποίησε.

Τα σχετικά έγγραφα:

hxonews
hxonews
hxonews

-

Τα σχόλια και η απάντηση του Αρμόδιου Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας, Ζωικής Παραγωγής και Αλιείας Ιεράπετρας, Μιχάλη Σπυριδάκη: