Η ανάρτηση στο Facebook που εκνεύρισε τον πρόεδρο του Μύρτου

10:33 π.μ. - Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020
10:06 π.μ. - Πέμ, 25/33/2020
Image: Η ανάρτηση στο Facebook που εκνεύρισε τον πρόεδρο του Μύρτου

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω αδιαπραγμάτευτα αντίθετος σε διακρίσεις σε βάρος των πολιτών δηλώνει ο πρόεδρος Α. Παντελάκης

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκεια του προέδρου του Μύρτου κ. Αλέξανδρου Παντελάκη. Ο πρόεδρος κάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο Μύρτου με θέμα : Λήψη απόφασης για προσφυγή σε Λαϊκή συνέλευση και υποβολή παραίτησης του Προέδρου, μετά τις δημόσιες αναρτήσεις συμπολίτη μας περί Προέδρου του μισού χωριού. Το Τοπικό Συμβούλιο αρνήθηκε την προσφυγή σε Λαϊκή συνέλευση και με ομόφωνη απόφαση του στηρίζει τις ενέργειες του Προέδρου. Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο κ. Παντελάκης αναφέρει:

«Μετά από πρόσκληση του Προέδρου συνεδρίασε σε έκτακτη συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο Μύρτου. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύρτου και κάτοικοι του Μύρτου.

Θεμα: Λήψης απόφασης για προσφυγή σε Λαϊκή συνέλευση και υποβολή παραίτησης του Προέδρου, μετά τις δημόσιες αναρτήσεις συμπολίτη μας περί Προέδρου του μισού χωριού.

Το Τοπικό Συμβούλιο αρνήθηκε την προσφυγή σε Λαϊκή συνέλευση και με ομόφωνη απόφαση στηρίζει τις ενέργειες του Προέδρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τούς επί πολλά χρόνια συνεργάτες μου για την άποψη και για τη στήριξη τους.

Όλοι εξέφρασαν την άποψη ότι δεν κάναμε ποτέ και για κανένα λόγο, καμμιά διάκριση έναντι κανενός πολίτη του Μύρτου.

Ο Πρόεδρος τής Τοπικής Κοινότητας Μύρτου

Αλέκος Παντελάκης

Σημείωση:

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω αδιαπραγμάτευτα αντίθετος σε διακρίσεις σε βάρος των πολιτών.

Αν στο Μύρτος υπήρχε ρατσιστικό πρόβλημα να είστε σίγουροι ότι το Τοπικό Συμβούλιο θα έπαιρνε θέση, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διδάσκω στα παιδιά κατά του ρατσισμού και κατά των διακρίσεων, θα ήμουν ο τελευταίος που θα δεχθώ την βαρύτατη μομφή περί Προέδρου του μισού χωριού».

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις του κ. Παντελάκη στον Ηχώ 99,8: