Η Αναγέννηση στηρίζει την Παιδογκολογική κλινική του ΠΕΠΑΓΝΗ και τους μικρούς μαχητές

7:16 π.μ. - Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020
07:11 π.μ. - Πέμ, 12/16/2020
Image: Η Αναγέννηση στηρίζει την Παιδογκολογική κλινική του ΠΕΠΑΓΝΗ και τους μικρούς μαχητές

Μετά την προτροπή του κ. Ξυδάκη σε όλα τα σωματεία

Λίγες εβδομάδες πριν ο κύριος Ξυδάκης, προπονητής του Ηροδότου, μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας της μικρής του κορούλας και παρότρυνε όλα τα σωματεία της Γ΄Εθνικής και τον αθλητικό κόσμο ,να ενισχύσει την κλινική του ΠΕΠΑΓΝΗ που φιλοξενεί παιδιά από όλη τη Κρήτη.

Στο μεταξύ μας παιχνίδι που ακολούθησε , το σωματείο μας έδωσε συμβολικά δώρα και ευχές στον κ. Ξυδάκη, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ενισχύσουμε όπως μπορούμε την προσπάθειά του.

Παρά τις δυσκολίες που ήρθαν και τη διακοπή του πρωταθλήματος , λόγω πανδημίας, το σωματείο της Αναγέννησης, δεν ξεχνάει την υπόσχεση που έδωσε στον κ. Ξυδακη ότι θα είναι δίπλα του και δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Κινήσεις Αναγέννησης μέχρι τώρα:

1.Ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για στηριξη της Παιδογκολογικης του ΠΕΠΑΓΝΗ.

2. Συνάντηση με Δήμαρχο Ιεράπετρας για στήριξη και μέσω του Δήμου Ιεράπετρας.

3. Μέχρι τα Χριστούγεννα προσπάθεια να συγκεντρωθουν τα απαραίτητα είδη για τη κλινική ( υλικοτεχνική υποδομή), αλλά είδη που χαρίσουν χαμόγελα στους μικρούς μαχητές της ζωής.

4. Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένο ραντεβού με την κ. Στειακάκη, δ ντρια της Παιδοαιματολογικης του ΠΕΠΑΓΝΗ, ώστε να μάθουμε και να καταγράψουμε τις ανάγκες της κλινικής για να τις υλοποιήσουμε με τη βοήθεια του Δήμου μας και των συμπολιτών μας. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας .

hxonews

Στη συνέχεια με τον Δήμαρχο της πόλης μας να δρα άμεσα και αποτελεσματικά, μεταβήκαμε στην 7η ΥΠΕ Κρήτης και συζητήσαμε τις ανάγκες της κλινικής με την διοικήτρια Υγιεινομικής Περιφέρειας κ. Μπορμπουδάκη, παίρνοντας την υπόσχεση και την θετική της απάντηση στα αιτήματα που μεταφέραμε από την κλινική.

5. Με το Δήμαρχο στη 1η γραμμή, το Σύλλογο Γονέων 1ου Γυμνασίου με πρόεδρο τον κ. Νταραρα, βαδίζουμε σταθερά προς την υλοποίηση των στόχων για την υπόσχεση που δώσαμε. Έχουν παρθεί αποφάσεις για τις δράσεις που θα γίνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας σε λίγες μέρες.

Ευχαριστούμε ξανά τον κ. Ξυδακη, που μας αφύπνισε πάνω στο θέμα του παιδικού καρκίνου.

Η καρδιά της Αναγέννησης χτυπάει για αυτά τα παιδιά.

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Με εκτίμηση

Αναγέννηση Ιεράπετρας