Η ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς στους στόχους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καπαράκη

12:05 μ.μ. - Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023
12:09 μ.μ. - Δευ, 25/05/2023
Image: Η ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς στους στόχους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καπαράκη

Με την παράταξη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» με επικεφαλής τον Γιάννη Γουλιδάκη

Ο κ. Δημήτρης Καπαράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» με επικεφαλής τον Γιάννη Γουλιδάκη φιλοξενήθηκε σήμερα στον Ηχώ 99,8 αναλύοντας τις θέσεις του για την επόμενη μέρα στον Δήμο με έμφαση σε θέματα πολιτισμού, παιδείας, τουρισμού. Στόχευση μας να αξιοποιήσουμε τους χώρους που έχουμε διαθέσιμους και άλλους που θα δημιουργήσουμε, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας. Δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια της Ιεράπετρας χωρίς να ξεχνάμε τα δικά μας ξεχωριστά πλεονεκτήματα, τα ήθη και τα έθιμα, τη μουσική και τους χορούς μας, προωθώντας το τοπικό μας στοιχείο.

Το ότι δίνεται έμφαση στον πολιτισμό δεν ξεχνάμε ζητήματα της καθημερινότητας όπως διασφάλισης καλής ποιότητας νερού, η καθαριότητα κ.α. και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τα χωριά μας και τις ανάγκες τους τόνισε ο κ. Καπαράκης. Κάνοντας στο σημείο ιδιαίτερη αναφορά στην τοπική κοινότητα του Χριστού.