Γουλιδάκης για την υποψηφιότητά του στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Δεν προτάθηκα από τζάκια – Αυτοπροτάθηκα

12:13 μ.μ. - Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022
12:12 μ.μ. - Τρί, 13/13/2022
Image: Γουλιδάκης για την υποψηφιότητά του στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Δεν προτάθηκα από τζάκια – Αυτοπροτάθηκα

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Γουλιδάκης οικονομολόγος, περιφερειακής σύμβουλος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις υποψηφιότητες εν όψει τον εθνικών εκλογών όποτε και εάν αυτές ανακοινωθούν ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης οικονομολόγος, περιφερειακής σύμβουλος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου τοποθετείται στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι εμπρόθεσμα έχει καταθέσει την υποψηφιότητά του, ηλεκτρονικά σύμφωνα με όσα προέβλεπε η σχετική εσωτερική διαδικασία του κόμματος.

Το ποιοι και πόσοι άλλοι έχουν καταθέσει υποψηφιότητα ή έχουν ετεροπροταθεί δεν έχει γίνει γνωστό. Πρόσφατα ζητήθηκε επιβεβαίωση της πρόθεση να είναι υποψήφιοι και προσωπικά το έπραξε. Προσωπικά είπε, αυτοπρότεινα την υποψηφιότητα μου στον νομό Λασιθίου. Πάντα ήταν αυτοπροτάσεις, όλες οι προτάσεις για τον εαυτό του. Δεν έχουν την ευκαιρία να έχω τόσο καλούς εχθρούς και φίλους δηλαδή που θα με πρότειναν. Ο κόσμος με υποστηρίζει. Αυτή είναι η μεγάλη τιμή για μένα. Ο ευρύς κόσμος , χωρίς διασυνδέσεις, τζάκια. Κατέθεσα λοιπόν την υποψηφιότητά μου και διεκδικώ τη θέση στο Λασίθι. Τίμια, ειλικρινή και με πλήρη ανιδιοτέλεια. Δεν επαιτώ. Διεκδικώ.

Ήδη από την 1η Ιουνίου αποχώρησα από την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου λόγω της υποψηφιότητάς μου. Τηρώ τους κανόνες και σέβομαι τον κόσμο που επί σειρά ετών με στηρίζει στις όποιες θέσεις έχω διεκδικήσει. Τώρα ως προς τη διαδικασία εκτιμώ ότι θα έπρεπε από τη βάση του νομού Λασιθίου και αντίστοιχα σε κάθε νομό, να προκύψουν οι υποψήφιοι. Σε κάθε περίπτωση σέβομαι τις διαδικασίες και θα σεβαστώ το όποιο αποτέλεσμα προκύψει. Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για Δήμαρχος, περιμένω τις εξελίξεις και δεν θέλω να αποκλείσω καμία συζήτηση. Ωστόσο εδώ και χρόνια έχω στοχεύσει να συνδράμω μέσω της Περιφέρειας, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γουλιδάκης. 

Ακούστε τι δήλωσε για το θέμα από το 30κοστό λεπτό