Γούβες: Άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μετά από τροχαίο

2:52 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019
02:11 μ.μ. - Πέμ, 07/52/2019
Image: Γούβες: Άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μετά από τροχαίο

Δεν τα κατάφερε ο 35χρονος δικυκλιστής

 
Δεν τα κατάφερε ο 35χρονος δικυκλιστής που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στις Γούβες και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά από τρεις μέρες νοσηλείας και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή.
 
«Δυστυχώς, ο 35χρονος ήταν πολυτραυματίας και από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή. Αρχικά διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο και μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις τον μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ όπου και του κάναμε εισαγωγή. Τα τραύματά του όμως ήταν πολύ σοβαρά και τελικά κατέληξε την περασμένη Τρίτη», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.
 
Το χρονικό της νέας τραγωδίας
 
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 35χρονος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ΙΧ αυτοκίνητο στη παλαιά εθνική στις Γούβες. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο δικυκλιστής πετάχτηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
 
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε σπεύσει άμεσα στο σημείο και οι διασώστες μετέφεραν τον 35χρονο διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο, όπου λίγη ώρα αργότερα εισήχθη στο χειρουργείο.
 
Στη συνέχεια ο τραυματίας ο οποίος να σημειωθεί φέρει τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Τρεις ημέρες μετά και συγκεκριμένα, την Τρίτη 9 Ιουλίου υπέκυψε στα τραύματά του.
 
 
cretapost.gr