Γνωριμία με το ΕΛΜΕΠΑ μέσω του πρύτανη Ν. Κατσαράκη

11:58 π.μ. - Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023
11:03 π.μ. - Δευ, 20/58/2023
Image:  Γνωριμία με το  ΕΛΜΕΠΑ μέσω του πρύτανη Ν. Κατσαράκη

Δεν συζητάμε πια για σχολή στην Ιεράπετρα

Οι μαθητές της Κρήτης γνωρίζουν το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης. Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), διοργανώνει “δια ζώσης” τις «Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας» (Open Days) από Δευτέρα 13 έως Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, στις Πανεπιστημιουπόλεις Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

hxonews

Οι μαθητές και οι καθηγητές/συνοδοί θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια των Σχολών και των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ, καθώς και να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές βιωματικές δραστηριότητες (επιδείξεις, πειράματα, ομαδικά δρώμενα και μαθήματα) που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτούς, από το ακαδημαϊκό, ερευνητικό και εργαστηριακό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

hxonews

Ο πρύτανης κ. Νίκος Κατσαράκης σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Ηχώ 99,8 ανέλυσε τα πλεονεκτήματα φοίτησης στο ΕΛΜΕΠΑ και την ποιότητα του προγράμματος σπουδών, στις σχολές του Πανεπιστημίου. Μίλησε για τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ , έκανε αναφορά στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και πως επηρέασε τα περιφερειακά κυρίως τμήματα πανελλαδικά. Τέλος έδωσε χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

hxonews

Ο κ. Κατσαράκης αναφέρθηκε τέλος στο ενδεχόμενο λειτουργίας τμήματος του ΕΛΜΕΠΑ στην Ιεράπετρα λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα και πλέον δεν γίνεται κάποια συζήτηση επ΄ αυτού.

-

Δείτε λεπτομέρειες για τα τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ εδώ

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews