Γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά

10:59 π.μ. - Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
10:03 π.μ. - Τετ, 15/59/2017
Image: Γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά

Δείτε φωτογραφίες - Προκλήθηκαν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος - Από τα οχτώ γκαζάκια εξερράγησαν τα τρία

Γκαζάκια τοποθέτησαν τα ξημερώματα άγνωστοι στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στη Λεωφόρο Κηφισίας 263 στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί ή μεγάλες υλικές ζημιές.  Όπως δήλωσε πριν από λίγο στο Star ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, «στόχος των δραστών ήταν να καεί ολόκληρο το κτίριο που στεγάζει το βιβλιοπωλείο», αφού, όπως πρόσθεσε, ο μηχανισμός είχε οκτώ γκαζάκια από τα οποία εξερράγησαν τα τρία και όχι και τα υπόλοιπα πέντε.
 
Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 2:00 για την απειλή βόμβας στο σημείο και κινητοποιήθηκε άμεσα αποκλείοντας την περιοχή από το «Ζηρίνειο» μέχρι την πλατεία της Κηφισιάς.
 
Από την έκρηξη που σημειώθηκε από τουλάχιστον τρία γκαζάκια, προκλήθηκαν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος, χωρίς πάντως να επεκταθούν και μέσα σε αυτό.

 
Όπως τόνισε μάλιστα στο protothema.gr ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης, αδερφός του Άδωνι, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, το προστατευτικό ρολό απέτρεψε τις περαιτέρω ζημιές στο βιβλιοπωλείο. Πρόσθεσε δε ότι τα γκαζάκια ήταν οκτώ, αλλά δεν έσκασαν όλα.
 
Τα υπολείμματα του μηχανισμού απομακρύνθηκαν απο το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισιάς αποκαταστάθηκε τα ξημερώματα.
 
Άδωνις: Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη και οι «αντιεξουσιαστές» μου βάζουν βόμβες


 
Την επίθεση που δέχθηκε το βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στου Τwitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης  γράφοντας «οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ...».
 
Ο κ. Γεωρργιάδης μάλιστα ζήτησε συγγνώμη «από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν, όπως έγραψε,  από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά. 
 
 
Πηγή: protothema.gr