Γηροκομείο: Απών ο Δήμαρχος - Αποχώρησαν Πανταζής, Κοτσιφάκη από την συνάντηση

2:23 μ.μ. - Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019
02:10 μ.μ. - Πέμ, 10/23/2019
Image: Γηροκομείο: Απών ο Δήμαρχος  - Αποχώρησαν Πανταζής, Κοτσιφάκη από την συνάντηση

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα βρίσκεται η συζήτηση για το σοβαρό θέμα της επιβίωσης του Γηροκομείου Ιεράπετρας απουσία του Δημάρχου

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα βρίσκεται η συζήτηση για το σοβαρό θέμα της επιβίωσης του Γηροκομείου Ιεράπετρας απουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ.
 
Από την συζήτηση αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα". Ο κ. Πανταζής φέρεται να είναι έντονα ενοχλημένος από την απουσία του Δημάρχου. Παρόλο που ήταν παρούσα η Αντιδήμαρχος κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη ως  εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο κ. Πανταζής ένιωσε προσβεβλημένος και αποχώρησε ζητώντας συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους.
 
Στην συνέχεια η δεύτερη αποχώρηση ήρθε από την επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μαρία Κοτσιφάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του hxonews.gr, η οποία διαμαρτυρήθηκε γιατί θεώρησε ότι ήταν ελλειπής η ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία που προσκόμισαν οι εκπρόσωποι του ιδρύματος, ενώ μετά από δικής της πίεση έλαβε γνώση για τα έξοδα του 2018.