Για την υπόθεση Πολάκη ο βουλευτής ΚΚΕ Λασιθίου κ. Δερμιτζάκης στον Ηχώ 99,8

11:17 π.μ. - Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Τρί, 28/17/2023
Image: Για την υπόθεση Πολάκη ο βουλευτής ΚΚΕ Λασιθίου κ. Δερμιτζάκης στον Ηχώ 99,8

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Δερμιτζάκης

Αναφορικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ εν αναμονή της απόφασης σχετικά με το ζήτημα του Παύλου Πολάκη, το οποίο θα αποτελέσει αντικείμενο της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό Λασιθίου κ. Κώστας Δερμιτζάκης.

Όπως είπε, συνυπήρξαν κάποια περίοδο βουλευτές με τον Παύλο Πολάκη. Ποτέ δεν συμφώνησε με το ύφος και το στυλ του Πολάκη. Πέρα από την ακραία πολλές φορές και ιδιαίτερη ρητορική του, ο Πολάκης ψηφίζει το μνημόνιο, συμφωνεί με το κόμμα του, ψηφίζει νόμους που εξυπηρετούν την εργοδοσία, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κλπ και έρχεται μετά και κάνει «το λιοντάρι». Επί της ουσίας ο Πολάκης έκανε αντιπολίτευση στον εαυτό του

Από εκεί και πέρα όμως αν και είναι κατακριτέα η ανάρτηση φωτογραφιών και η στοχοποίηση της δικαιοσύνης, πρέπει να σταθούμε στο θέμα της εισαγγελικής εντολής για προκαταρκτική εξέταση. Η ανάρτηση, η άσκηση πολιτικής κριτικής, δεν εμπεριέχει αφορμή για διώξεις. Κάτι τέτοιο θα μείωνε τη δημοκρατία. Η εισαγγελική εντολή είναι ενέργεια απαράδεκτη που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους, όπως άλλωστε ειπώθηκε εκ μέρους του ΚΚΕ που αντέδρασε άμεσα κάτι που δεν είδαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δερμιτζάκης.

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις