Για λειψυδρία και καταστροφές συναντήθηκαν Καλαντζάκης - Δερμιτζάκης

8:31 π.μ. - Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018
08:09 π.μ. - Κυρ, 02/31/2018
Image: Για λειψυδρία και καταστροφές συναντήθηκαν Καλαντζάκης - Δερμιτζάκης

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρώην Βουλευτή Λασιθίου

Το μείζον πρόβλημα της λειψυδρίας στην περιοχή της Ιεράπετρας και οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον πρώην Βουλευτή Λασιθίου κ.Κωστή Δερμιτζάκη.
Ο κ.Δερμιτζάκης εξέφρασε και ο ίδιος την ανησυχία του για την υφιστάμενη κατάσταση και υποστήριξε τη δυναμική διεκδίκηση όλων όσων έχει υποσχεθεί η Κυβέρνηση μέχρι τώρα έως ότου υπάρξει χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων και αποζημίωση των πληγέντων.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος αφού ενημέρωσε τον κ.Δερμιτζάκη για την κρισιμότητα της κατάστασης των καλλιεργειών λόγω της έλλειψης νερού άρδευσης και για τις ενέργειες που γίνονται για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τους πληγέντες από τους θυελλώδεις ανέμους, τόνισε: 
«Δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια κωλυσιεργίας και ασαφών υποσχέσεων.
Η αποζημίωση των πληγέντων συμπολιτών μας και η χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα ώστε η Ιεράπετρα να μην οδηγηθεί στην καταστροφή.
Ζητάμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των υποσχέσεών που μας έχουν δοθεί ώστε να χαραχτεί ξεκάθαρα η πορεία προς την άμεση λύση των προβλημάτων».