Γεωργιάδης: Δε μπορεί να κλείσει η αγορά - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς θα λειτουργήσει

8:08 π.μ. - Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021
08:01 π.μ. - Παρ, 29/08/2021
Image: Γεωργιάδης: Δε μπορεί να κλείσει η αγορά - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς θα λειτουργήσει

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο ANT1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγορά και το πώς θα λειτουργήσει σε περίπτωση που η Αττική «κοκκινίσει»

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η επιτροπή θα προχωρήσει σε εισηγήσεις μετά τη συνάντηση που θα έχουν στις 10:00 με τον ίδιο, όπου θα εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει η αγορά.

«Αυτό που θα ήταν καταστροφικό, θα ήταν το κλείσιμο της αγοράς εν μέσω εκπτώσεων. Κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στην ερώτηση από τον κ. Παπαδάκη για το αν θα υπάρξουν περιορισμοί στη λειτουργία της αγοράς, ο υπουργός Ανάπτυξης επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Εάν η Αττική "κοκκινήσει", θα υπάρξουν περιορισμοί, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα» συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Τέλος, αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, άφησε «παράθυρο» για μη αλλαγή της ώρας στις 18:00, αλλά να ισχύει από τις 21:00, όπως δηλαδή ισχύει έως τώρα.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει σήμερα και στη συνέχεια θα θέσει τις εισηγήσεις της υπόψιν του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Τις ανακοινώσεις θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, στις 18:00.

dikaiologitika.gr