Γεώργιος Φωτιάδης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα»

12:18 π.μ. - Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
12:05 π.μ. - Τετ, 22/18/2019
Image: Γεώργιος Φωτιάδης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα»

Με υποψήφια Δήμαρχο Ιεράπετρας την Ελένη Βλάσση



 
Φωτιάδης Γεώργιος του Μιχαήλ και της Ελένης
 
Φωτιάδης ΓεώργιοςΚατάγομαι από το Ορεινό Ιεράπετρας και γεννήθηκα στη Γερμανία. Μετακόμισα στην Ελλάδα σε ηλικία 12 ετών. Μετά το σχολείο μετακόμισα στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω στο κολλέγιο τον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και δημοσίων σχέσεων. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στις Η.Π.Α. στην Αεροναυπηγική Ακαδημία του Τέξας αποκτώντας την άδεια του εμπορικού χειριστή αεροσκαφών (CPL IFR). Εργάστηκα ως πιλότος σε αεροπορική εταιρεία αεροταξί στη Νέα Υόρκη.
 
Επέστρεψα στην Ελλάδα για να εργαστώ ως πιλότος στον εθνικό αερομεταφορέα, αλλά δυστυχώς λόγω ένα σοβαρό τροχαίο μου περιόρισε την άδεια πιλότου για ένα έτος, γεγονός το οποίο με οδήγησε στον επιχειρηματικό κόσμο. Ως συνιδιοκτήτης μιας διεθνούς εταιρείας εξαγωγής για μια περίοδο 15 ετών που βρισκόταν στις Κάτω Χώρες και ως ενεργό μέλος του δημοτικού συμβουλίου, μέσω των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων, κατάφερα να οικοδομήσω σημαντικές εμπειρίες και σημαντικά κεφάλαια. Ολοκληρώνοντας τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στο εξωτερικό, επέστρεψα στην πατρίδα μου την Ιεράπετρα, επενδύοντας στην τοπική κοινωνία.
 
Αφού έφερα το πρώτο νόμιμο υδροπλάνο στην Ιεράπετρα για περιηγητικές πτήσεις και αεροφωτογραφίες, άνοιξα διάφορες επιχειρήσεις στην πόλη, όπως ένα κατάστημα παιδικών ενδυμάτων, μια εμπορεία αυτοκινήτων, ένα εστιατόριο και μια εταιρεία εισαγωγής. Μέσα από όλα αυτά επένδυσα τα κεφάλαια μου στην αγορά δυο πλοίων για την νήσο «ΧΡΥΣΗ», από τα οποία το ένα ήταν το μεγαλύτερο πλοίο που λειτούργησε ποτέ στην Ιεράπετρα.
 
Το 2014 συμμετείχα για πρώτη φορά στις τοπικές εκλογές με το συνδυασμό της Ελένης Βλάσση «ΕΝΩΜΕΝΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» , δηλώσαμε τα σχέδιά μας για τη θετική ανάπτυξη της Ιεράπετρας και παρόλο που δεν εκλεχτήκαμε, εμείς πραγματοποιήσαμε τα σχέδιά μας για την Ιεράπετρα. Όλοι γνωρίζουν τα επιτεύγματα της Ελένης Βλάσση μέσα από το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας, ενώ ο κ. Μπουρλάκης και εγώ συμμετείχαμε στην προσπάθεια δημιουργίας Κλινικής Αιμοκάθαρσης στην Ιεράπετρα και προαγάγαμε την πόλη μας ως κορυφαίο προορισμό για τον ιατρικό τουρισμό, μέσα από ιατρικές - τουριστικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Μιλάω άπταιστα τα Γερμανικά, Αγγλικά και Ολλανδικά και τα τελευταία χρόνια εξασκούμε και στα ρωσικά.
 
Έχω τον απαραίτητο χρόνο, τη γνώση και απεριόριστη όρεξη να δημιουργήσω και να υπηρετήσω τα συμφέροντα και την ανάπτυξη της πόλης μας. Πιστεύοντας στις ικανότητες της Ελένης Βλάσση, συμμετέχω στο συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ»