Γεμίζουν τα κρατητήρια από...γιορτινούς τζογαδόρους

5:02 μ.μ. - Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016
05:12 μ.μ. - Παρ, 30/02/2016
Image: Γεμίζουν τα κρατητήρια από...γιορτινούς τζογαδόρους

Καθημερινοί οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών, "μαζικές" οι συλλήψεις

"Μαζικές" είναι τις τελευταίες ημέρες οι συλλήψεις στην Κρήτη για παράνομα τυχερά παιχνίδια, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν φαίνεται να "υιοθετούν" το έθιμο της χαρτοπαιξίας ή της ζαροπαιξίας "για το καλό του νέου χρόνου"
 
Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθησαν στο Ηράκλειο έξι ντόπιοι, ηλικίας 42, 36, 24, 37 ,28 και 41 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
 Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου,   πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο, ιδιοκτησίας 22χρονης ημεδαπής η οποία απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ένας 42χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος  συμμετείχε και είχε επιτρέψει σε πέντε θαμώνες του καταστήματος, να παίζουν ζάρια.
 
Όλοι συνελήφθησαν, ενώ έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.
 
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.