Γέμισε καλάμια η παραλία του Αγίου Ανδρέα – Διαμαρτύρονται οι πολίτες

9:17 π.μ. - Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
09:07 π.μ. - Τρί, 14/17/2020
Image: Γέμισε καλάμια η παραλία του Αγίου Ανδρέα – Διαμαρτύρονται οι πολίτες

Προγραμματισμένος εθελοντικός καθαρισμός την Κυριακή για να απομακρυνθούν καλάμια και φερτά υλικά απαντά η αρμόδια αντιδήμαρχος

Την επικινδυνότητα των καλαμιών που για κάποιο λόγο έχουν καταλήξει στην παραλία του Αγίου Ανδρέα εκφράζει συμπολίτισσα μιλώντας στον Ηχώ 99,8. Σύμφωνα με όσα τονίζει η ίδια φαίνεται πως κάποιος έκοψε τα καλάμια και τα παράτησε στην παραλία. Μια παραλία πολυσύχναστη την οποία προτιμούν αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους και ο κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα είναι μεγάλος. Δεδομένου εξάλλου ότι αυτές τις ημέρες φυσάει και είναι εύκολο να παρασυρθούν. Αν και έχει επικοινωνήσει με τον Δήμο δυστυχώς δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση, ανέφερε.

Η αντιδήμαρχος κα Μαρία Ρουμελιωτάκη ερωτηθείσα σχετικά ανέφερε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει προγραμματισμένη εθελοντική δράση και στο πλαίσιο αυτής θα συγκεντρωθούν σε κάποιο σημείο καλάμια και φερτά υλικά από τη θάλασσα ή τον παρακείμενο ποταμό, ώστε να απομακρυνθούν στη συνέχεια από τα μηχανήματα. Στην προσπάθεια αυτή θα βοηθήσουν και εθελοντές από το ΕΠΑΛ και το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει.