
«Δεν υπήρχαν ούτε παιδιά ούτε γυναίκες στη βάρκα», δηλώνει ο λουόμενος που τράβηξε το βίντεο
Γαύδος: «Η βάρκα κόλλησε στην άμμο» – Τι λέει ο λουόμενος που τράβηξε το βίντεο με τους μετανάστες «Δεν υπήρχαν ούτε παιδιά ούτε γυναίκες στη βάρκα, αν υπήρχε έστω και ένας θα τους αφήναμε να κατέβουν για να τους βοηθήσουμε, δεν θα τους λέγαμε να πάνε στο λιμάνι», λέει ο λουόμενος
Γαύδος: «Η βάρκα κόλλησε στην άμμο» – Τι λέει ο λουόμενος που τράβηξε το βίντεο με τους μετανάστες
Μπορεί όσοι είδαν το βίντεο με τους μετανάστες που έφτασε στη Γαύδο να θεώρησαν ότι οι λουόμενοι διώχνουν τη βάρκα, όμως ο λουόμενος που το τράβηξε, δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, βρέθηκε με την παρέα του το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Γαύδο. Ήταν η πρώτη του φορά στο νησί και δεν περίμενε όσα θα συνέβαιναν.
«Ήμασταν με τα σκάφη νότια της Γαύδου, είδαμε τη βάρκα σε μια παραλία, κάποιοι από αυτούς είχαν κατέβει και έκαναν προσευχή. Είχαν γονατίσει στην παραλία», περιγράφει ο λουόμενος για να προσθέσει: «Φύγαμε εμείς από εκεί και τους αφήσαμε. Πήγαμε στην άλλη παραλία με την καφετέρια. Θέλαμε να στήσουμε τις σκηνές, ώσπου εμφανίστηκε και άλλη βάρκα».
Πηγή: patris.gr