Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - Ierapetra Run

1:05 μ.μ. - Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
01:02 μ.μ. - Πέμ, 11/05/2016
Image: Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - Ierapetra Run

Μετά το πέρας των αγώνων ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ RUN 2016 αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και τον κ. Μάρκο Καλούδη, την HERBALIFE NUTRITION ( www.nutri-life.com.gr) τον κ. Χουλιέρη Νίκο και την κ. Γερακιανάκη Ευγενία για την  αμέριστη στήριξη στο κομμάτι της  συνδιοργάνωσης.
Ακόμα ευχαριστούμε το τμήμα τροχαίας Ιεράπετρας και τον Διοικητή του κ. Νικόλαο Τζουμάκα για την πολύτιμη βοήθεια τους καθόλη την διάρκεια των αγώνων , καθώς και την ΕΔΙΚ όπως και τον Ερυθρό Σταυρό που μερίμνησαν για την ασφάλεια των αθλητών.
Ακόμα ευχαριστούμε τον ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για την παραχώρηση του χώρου της Πλατείας,  τον Αντιδήμαρχο κ. Φραγκούλη Εμμανουήλ, όπως και τον Εντεταλμένο σε θέματα Παιδείας κ. Νταραρά Ηλία για την παρουσία τους και την στήριξη τους στην διοργάνωση.


 
Επιπρόσθετα τον κ. Νικολαράκη για τα νερά, τα οποία προσφέρθηκαν στους αθλητές, τον κ. Πάγκαλο Χαράλαμπο και το Ζαχαροπλαστείο Βετεράνο- Άριστον , τον Γιάννη Δοξαστάκη για την ηχητική κάλυψη, καθώς και τον Μάνο Ορνιώτη  και τον Ηχώ fm 99,8 για την παρουσίαση της διοργάνωσης.
Επίσης ευχαριστούμε τον Σωκράτη Νικητίδη για την φωτογραφική κάλυψη, τον κ. Μανουσάκη, καθώς και το ανθοπωλείο Χειμωνανθός της Μαριάννας Καρχιμάκη για την προσφορά των φυτών στο χώρο των απονομών.
Επιπλέον δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε όλους τους φίλους , οι οποίοι προσέφεραν απλόχερα την βοήθεια τους και χάρη στον εθελοντισμό τους έγινε η υλοποίηση των αγώνων ευκολότερη, τους Χουλάκη Κλαίρη,  Φρονιμάκη Γιάννη, Κοκολάκη Ευτυχία, την Μαρία Φιλανδαράκη,  Βαγιάνο Δημήτρη, Μάνο Σουργιαδάκη, την Ευγενία Βασαρμίδη, όπως και την Σωτηρία Γιαννοπούλου.
Ακόμα ευχαριστούμε το προπονητικό προσωπικό του Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για την καταλυτική τους προσφορά και στήριξη σε όλους τους τομείς.
Ενώ για το τέλος αφήσαμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους αθλητές και τους προπονητές,  στους μικρούς και μεγάλους πολίτες, οι οποίοι στήριξαν την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μας χάρισαν απλόχερα με το χαμόγελο τους την δύναμη να προσπαθήσουμε  όπως οφείλουμε για το καλύτερο στο χώρο του αθλητισμού, για το μέλλον αυτού του τόπου, ούτως ώστε το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ RUN γίνει θεσμός για την πόλη μας, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη του παιδικού και μαζικού αθλητισμού, όπως και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού.


 
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια σας και ευχόμαστε καλή συνέχεια μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο στο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ RUN 2017.
 
Το Δ.Σ και ο Πρόεδρος του Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ