Γ. Σφακιανάκης: Μεγάλη ζήτηση προσωπικού από ξενοδοχεία της Κρήτης

1:21 μ.μ. - Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022
01:02 μ.μ. - Τετ, 16/21/2022
Image: Γ. Σφακιανάκης: Μεγάλη ζήτηση προσωπικού από ξενοδοχεία της Κρήτης

Ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στον Ηχώ 99,8

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο Τουρισμός στην Κρήτη, αλλά και οι μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει ο ξενοδοχειακός κλάδος του νησιού μας στον τομέα της εργασίας, συνδιοργανώνουν την «1η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις παρακάτω ημερομηνίες:

- 25 Φεβρουαρίου από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 στο Ξενοδοχείο «Ακάλι» στα Χανιά

- 26 Φεβρουαρίου από 09:00 έως 19:00 στο ξενοδοχείο «Aquila Atlantis» στο Ηράκλειο

Ο πρόεδρος του παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών κ. Γ. Σφακιανάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη σημασία της διοργάνωσης , η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νησί, με τη συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες. Στις εκδηλώσεις που θα γίνει 25 και 26 Φλεβάρη σε Χανιά και Ηράκλειο αντίστοιχα, μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι με προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο. Επίσης οι σπουδαστές των Τουριστικών σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Σφακιανάκη

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων cretanhotelmanagers.gr

Σημειώνεται ότι με βάση τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, η είσοδος στους χώρους των εκδηλώσεων θα γίνεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, τη χρήση μάσκας αυξημένης προστασίας και θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.