Γ. Ασπραδάκης: Στην τελική φάση το νέο σχέδιο πόλης του Μακρύ Γιαλού

9:48 π.μ. - Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
09:07 π.μ. - Τετ, 28/48/2021
Image: Γ. Ασπραδάκης: Στην τελική φάση το νέο σχέδιο πόλης του Μακρύ Γιαλού

Ενστάσεις έως 31 Αυγούστου 2021

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο σχέδιο πόλης που αφορά τις περιοχές Μακρύ Γιαλού, Κουτσουρά και Ανάληψης.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας κο Γιώργο Ασπραδάκη, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών μπορούν να ενημερωθούν και να κάνουν τις ενστάσεις τους έως 31 Αυγούστου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας http://www.ierapetra.gov.gr/, στην πολεοδομία Ιεράπετρας και από τον μηχανικό τους.

Ακούστε εδώ τον κ. Ασπραδάκη:

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Ιεράπετρας

Γ΄ Φάση της Πολεοδομικής Μελέτης των οικισμών Μακρύ Γιαλού-Κουτσουρά – Ανάληψης (Δ’ Ανάρτηση )

Στο αρμόδιο γραφείο Αυτοτελούς Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Ιεράπετρας στην οδό Ομηρείας 8, στον 3ο όροφο, θα βρίσκονται αναρτημένα τα Διαγράμματα της Πολεοδομικής Μελέτης των οικισμών Μακρύ Γιαλού-Κουτσουρά –Ανάληψης, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά από την επεξεργασία των τελευταίων ενστάσεων του 2010 που υπεβλήθησαν κατά την 3η Ανάρτηση στον πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 ως και 13.00 και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις εντός προθεσμίας είκοσι(20) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας στον τύπο.

Συγχρόνως τα Διαγράμματα της Π.Μ θα βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις και λοιπά στοιχεία των ιδιοκτησιών τους ηλεκτρονικά εντός της ίδιας προθεσμίας.

Η παραπάνω ανάρτηση ξεκινά τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021.

Για να δείτε τα στοιχεία της Π.Μ. ακολουθείστε τον Σύνδεσμο