Γ. Αγγελάκης: Πρόστιμο φωτιά του ΙΚΑ στο Γηροκομείο Ιεράπετρας

9:52 π.μ. - Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017
09:10 π.μ. - Τετ, 11/52/2017
Image: Γ. Αγγελάκης: Πρόστιμο φωτιά του ΙΚΑ στο Γηροκομείο Ιεράπετρας

Ένα πρόβλημα που αφορά βάθος δεκαετίας και καλείται να αντιμετωπίσει το νυν Δ.Σ.

Αντιμέτωπο με ένα σοβαρό πρόβλημα θα έρθει  προσεχώς  το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Γηροκομείου Ιεράπετρας. Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόστιμα που έχει επιβληθεί από  το ΙΚΑ  και αφορά βάθος δεκαετίας.  Ο νυν πρόεδρος  κ. Γιώργος Αγγελάκης μίλησε στον Ηχώ fm 99,8 για τη σοβαρή αυτή εξέλιξη  που είναι   μια ακόμη δυσκολία που καλούνται ως τωρινό  Δ.Σ. να ξεπεράσουν.  Αναφέρθηκε και  στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε να βρεθεί μια λύση, δε θέλησε όμως να επεκταθεί περισσότερο αν και είναι ένα πρόβλημα που θα βρουν σύντομα μπροστά τους.
 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Αγγελάκης αναφέρθηκε στο νέο χώρο όπου φιλοξενείται το Γηροκομείο όπου  υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας 3 ατόμων ακόμα. Επίσης  υπάρχουν θέσεις για 4 άτομα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αυξημένης φροντίδας ηλικιωμένων.  Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύλλογο  με messeger ή στα τηλέφωνα 2842028129 - 6945431217 – 6942617814 Πρόσφατα μάλιστα έγινε και αγιασμός στον προσωρινό χώρο φιλοξενίας των ηλικιωμένων , από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ Κύριλλο, τον Πάτερ Εμμανουήλ Μολυμπάκη, και τον Αρχιδιάκονο Πατήρ Αμβρόσιο
 
 Στη συνέχεια ο κ. Αγγελάκης ευχαρίστησε  θερμά τις Ε.Π.Σ Λασιθίου και Ρεθύμνου για την πρωτοβουλία τους, στους αγώνες ποδοσφαίρου της Τρίτης 6/11/17 στο Βουζουνεράκειο στάδιο της Ιεράπετρας, αντί εισιτηρίου να μαζέψουν τρόφιμα για το Γηροκομείο.  Ακόμη όλους τους φιλάθλους για τα τρόφιμα που έφεραν, όλους  όσοι του  πήραν τηλέφωνο και έδωσαν την προσφορά τους σε τρόφιμα. Ιδιαιτέρως  ευχαρίστησε  την Ι.Μ.Ι.Σ και  τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ.κ Κύριλλο που  προσέφεραν  το ποσό των 1000€ για την αγορά τροφίμων.
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ.  Αγγελάκη: