Φυτογένεση: Η βραβευμένη εταιρία και η εμπειρία από την Agrotica

10:20 π.μ. - Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020
10:02 π.μ. - Τρί, 04/20/2020
Image: Φυτογένεση: Η βραβευμένη εταιρία και η εμπειρία από την Agrotica

Η εκπρόσωπος της εταιρίας Ελένη Βαρελάκη στον Ηχώ 99,8

Μια από τις εταιρίες που βραβεύτηκαν από το Επιμελητήριο Λασιθίου είναι «Γεώργιος Βαρελάκης & Σία Ο.Ε. – Φυτογέννεση», με πολυετή παρουσία στον αγροτικό χώρο με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για τις ανάγκες των παραγωγών. Η κα Ελένη Βαρελάκη εκπρόσωπος της εταιρίας μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την τιμητική βράβευση από το Επιμελητήριο ευχαριστώντας τους ανθρώπους του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της εταιρίας για πρώτη φορά στην αγροτική έκθεση Agrotica 2020 που έγινε στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τους διοργανωτές, η 28η Agrotica πέτυχε τριπλό ρεκόρ, αφού, πέραν των ρεκόρ των εκθεσιακών συμμετοχών και της εκθεσιακής κάλυψης, πέτυχε και ρεκόρ επισκεψιμότητας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Σχετικά με τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τη συμμετοχής τους τόνισε ότι ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, η επαφή με τους επισκέπτες, τους λοιπούς εκθέτες ενώ αποτέλεσε και ένα λιθαράκι για να ξεκινήσουν νέες συνεργασίες.

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αγροτική έκθεση AGROEXPO που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα με ανοδικές τάσεις κάθε φορά και τις περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης.

Ακολουθεί συνέντευξη κας Γαλυμιτάκη - Βαρελάκη: