Φωτοβολταϊκά στη στέγη από την ελληνική εταιρεία SmartTherm

1:05 μ.μ. - Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023
01:12 μ.μ. - Τετ, 20/05/2023
Image: Φωτοβολταϊκά στη στέγη από την ελληνική εταιρεία SmartTherm

Για τα οφέλη των φωτοβολταϊκών στη στέγη μίλησαν στον Ηχώ 99,8 ο Χ. Βουδούρης και ο αντιπρόσωπος στο Λασίθι Γ. Βιαννιτάκης

Η SmartTherm με έδρα την Κομοτηνή είναι μια νέα Ελληνική εταιρεία στην παραγωγή θερμομονωτικών υλικών και φέρνει την επανάσταση στο χώρο της θερμομόνωσης με ενα μοναδικό και πρωτοποριακό υλικό, με ιδιότητες που το καθιστούν πρωταθλητή στο χώρο.

Στοχεύει στη παραγωγή και καθιέρωση στην αγορά ενός καινοτόμου, για τα ελληνικά δεδομένα, και τεχνολογικά άρτιου συστήματος θερμομόνωσης, που υπερνικά τα προβλήματα που είναι γνωστά στη μόνωση των κτιρίων, παρέχοντας σημαντικά οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη.

Ο εκπρόσωποι της εταιρείας κ. Χ. Βουδούρης και ο αντιπρόσωπος στην Κρήτη κ. Γ. Βιαννιτάκης μιλούν στον Ηχώ 99,8 αναλύοντας τα πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της με επίκεντρο την προστασία τους περιβάλλοντος.

-

Προσφέρει έρευνα, συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαχείριση έργων, ώστε να παρέχει στους πελάτες, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα παγκοσμίως, λύσεις με μοναδική προοπτική και προϊόντα υψηλής αξίας.

Η πολυουρεθάνη αποτελεί σημαντικό μονωτικό υλικό, έχοντας πολύ υψηλή θερμομονωτική ικανότητα και πυραντοχή. Ακόμη είναι ηχοαπορροφητική και έχει εξαιρετική αντίσταση στην υγρασία.

hxonews

Το προτεινόμενο σύστημα θερμομόνωσης της SmartTherm αποτελεί ιδανική λύση για:

✓ Ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση παλαιών κτιρίων.

✓ Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης κτιρίων με ήδη εγκατεστημένη εξωτερική θερμομόνωση επί τοίχου.

✓ Αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου παρέχοντας θερμομόνωση, ηχομόνωση και διακόσμηση.

✓ Εφαρμογές σε νέες κατασκευές συμβατές με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας.

Mε τον πιο χαμηλό δείκτη θερμοαγωγιμότητας λ=0,022 να το καθιστά το πλεον ανταγωνιστικό θερμομονωτικό υλικό στην Ελληνική αγορά!

hxonews

Η επιχείρηση στοχεύει στη παραγωγή και καθιέρωση στην αγορά ενός καινοτόμου, για τα ελληνικά δεδομένα, και τεχνολογικά άρτιου συστήματος θερμομόνωσης, που υπερνικά τα προβλήματα που είναι γνωστά στη μόνωση των κτιρίων, παρέχοντας σημαντικά οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται επιτρέπει τη δημιουργία θερμομονωτικών πλακών κατάλληλων για εξωτερική θερμομόνωση επί τοίχου, δωμάτων και ταρατσών αλλά και εσωτερικής θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ταυτόχρονα διακόσμησης.

hxonews

Επιτρέπεται η εφαρμογή των μονωτικών συστημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διευρύνοντας τον εποχιακό χαρακτήρα του κλάδου των παραδοσιακών ενεργειακών αναβαθμίσεων.

Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των σύνθετων θερμομονωτικών πλακών που παράγονται, το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς και το καθιστούν μοναδικής, άρτιας και πρωτοπόρου χρηστικής αλλά και οικονομικής απόδοσης. Το συγκριτικό πλεονέκτημα των παραγόμενων καινοτόμων προϊόντων παρουσιάζεται εμφανώς στις λειτουργικές ιδιότητες, έναντι των προϊόντων της αγοράς και συνοψίζεται στα εξής :

Eξαιρετικά χαμηλή θερμική αγωγιμότητα

Mικρό πάχος και χαμηλό βάρος

Δυνατότητα ανακύκλωσης

Εύκολη τοποθέτηση

Για περισσότερες πλροφορίες τηλ. επικοινωνίας στην Ιεράπετρα Λασιθίου στο 28420 28280