Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη νέα πλατεία της Ιεράπετρας

7:26 π.μ. - Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020
07:12 π.μ. - Δευ, 14/26/2020

Σε μία λιτή τελετή κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες και πολύ διαφορετική από κάθε άλλη φορά φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας

Σε μία λιτή τελετή κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες και πολύ διαφορετική από κάθε άλλη φορά φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α κας Μαρίας Σακαδάκη, ενός μουσικού και παιδιών του Κέντρου μουσικών σπουδών Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στη συνέχεια δήλωσε: «Ανάψαμε σήμερα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ιεράπετρα, δίχως τις εκδηλώσεις των προηγούμενων χρόνων, εφαρμόζοντας αυστηρά τα μέτρα για την τήρηση της δημόσιας υγείας.

hxonews

Θα ήθελα πάρα πολύ να είστε όλοι εδώ σήμερα σε μία κατάμεστη πλατεία, να διασκεδάζουμε, να χαμογελάμε, να ανταλλάσσουμε ευχές και να βλέπουμε τη χαρά των παιδιών, όμως οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη υπομονή, ατομική ευθύνη και προσαρμοστικότητα μπροστά σε όλο αυτό που βιώνει η ανθρωπότητα.

Ας είναι η επόμενη χρονιά, το έτος που θα δώσει τέλος σε αυτή την πανδημία, θα επαναφέρει την κανονικότητα στη ζωή μας και θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε ξανά όλοι μαζί. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους δημότες καλές γιορτές, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας!»