Φύτευσαν κολώνα της ΔΕΗ στον αύλειο χώρο του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη - Συνέντευξη

10:39 π.μ. - Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016
10:07 π.μ. - Σάβ, 09/39/2016
Image: Φύτευσαν κολώνα της ΔΕΗ στον αύλειο χώρο του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη  - Συνέντευξη

Καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Αθάνατος

Τη φύτευση στύλου που λειτουργεί ως υποστήριγμα καταγγέλλει ο Σύλλογος Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη τονίζοντας ότι ο στύλος τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο που στεγάζεται ο σύλλογος , εκεί που πραγματοποιούνται μια σειρά εκδηλώσεων και είναι ένας πολυσύχναστος χώρος. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας ενημερώσουν τονίζεται από τον σύλλογο ο οποίος σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει :
Η ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε χωρίς τη συγκατάθεση (ή έστω την ενημέρωση ) των μελών του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη  να τοποθετήσει υποστήριγμα σε στύλο εντός της περιουσίας του συνεταιρισμού (της οποίας την διαχείριση και χρήση έχει αναλάβει ο Σύλλογος Ανάπτυξης Άγιου Ιωάννου ). Το στήριγμα/στύλος τοποθετήθηκε Σάββατο 3/9/2016 αργά το βράδυ με άκρα μυστικότητα και τη Δευτέρα 5/9/2016 νωρίς το πρωί τα καλώδια ήταν ήδη συνδεμένα. Προς πληροφόρηση αυτών, η αυλή αλλά και η αίθουσα του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη  χρησιμοποιείται για πολλές δραστηριότητες όπως : 
-για εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς συνανθρώπους μας .
-για την διεκπεραίωση προγραμμάτων του Δια Βίου Μάθησης .
-για φιλοξενία της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζέλειου νοσοκομείου . 
-για εκδηλώσεις και συνεδριάσεις του συλλόγου.
-και ως ελεύθερος χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των λουόμενων.
Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε να απομακρυνθεί το στήριγμα από το σημείο αυτό. Τέλος στην περιοχή αυτή συγκεντρώνεται πλήθος παιδιών και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν. Τουλάχιστον αν δεν σέβεστε εμάς σεβαστείτε ΑΥΤΆ! 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.















Ακούστε τι καταγγέλλει  στον ΗΧΩ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Αθάνατος