Φυλακές Αλικαρνασσού: Πήραν άδεια και δεν γύρισαν - Ανθρωποκυνηγητό για να τους βρουν

5:41 μ.μ. - Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019
05:07 μ.μ. - Τρί, 09/41/2019
Image: Φυλακές Αλικαρνασσού: Πήραν άδεια και δεν γύρισαν - Ανθρωποκυνηγητό για να τους βρουν

Δύο άτομα αναζητούν οι αρχές

Δύο άτομα αναζητούνται τα τελευταία 24ώρα από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης και τα οποία αν και έπρεπε να επιστρέψουν στις φυλακές Αλικαρνασσού, μετά από άδεια για να συνεχίσουν να εκτίουν τις ποινές τους, μέχρι στιγμής φαίνεται πως… το έβαλαν στα πόδια.
 
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, αναζητείται ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Αλικαρνάσσου και χθες, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει. Ο συγκεκριμένος άντρας εξέτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά.
 
Την ίδια ώρα άφαντος παραμένει και ένας 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε πάρει άδεια προ ημερών και έπρεπε να επιστρέψει στις 30 Αυγούστου ,ωστόσο μέχρι στιγμής δεν το έχει πράξει.
 
 
Ο νεαρός αλλοδαπός βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής για διακεκριμένες κλοπές και του έδωσαν τέσσερις ημέρες ώστε να βγει έξω, με την προϋπόθεση φυσικά να γυρνούσε.
 
Και για τις δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους βρουν και να τους γυρίσουν πίσω, στις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου ήταν έγκλειστοι.
 
Αναλυτικά το σημερινό δελτίο της αστυνομίας:
 
Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού και χθες, 6 Σεπτεμβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.
 
Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά.
 
 
Και ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση του 29χρονου:
 
Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού και στις 30 Αυγούστου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.
 
Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα.
 
 
neakriti.gr