Φωτιές «άναψε» η συνέντευξη του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στον Ηχώ 99,8

8:43 π.μ. - Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
08:09 π.μ. - Παρ, 20/43/2019
Image: Φωτιές «άναψε» η συνέντευξη του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στον Ηχώ 99,8

Ποια ερωτήματα θέτει η παράταξη «Ιεράπετρα - Δήμος Πρότυπο»

                                        
Περιμένοντας την απάντηση του Γραφείου Δημάρχου της Ιεράπετρας, δικαιούμαστε μέχρι τότε, να παραθέσουμε δημοσίως τα δικά μας ερωτήματα και κάποια συμπεράσματα που προέκυψαν από την συνέντευξη του κ. Ζερβού.
 
Ερωτήματα:
 
Από πότε η προσωπική σας άποψη  - όπως χαρακτηριστικά είπατε -  υπερτερεί της πολιτικής θέσης, ειδικά όταν  εκφέρεται στα Μ.Μ.Ε. από ένα Δήμαρχο, άραγε υπάρχει ένας Λασιθιώτης που πιστεύει ότι στηρίξατε ή θα στηρίξετε την ίδρυση  Μουσικού Γυμνασίου στον Νομό Λασιθίου, με έδρα το Καβούσι ή την Ιεράπετρα.
 
Ποιά πράγματα αν ειπωθούν, θα ενοχλήσουν, όπως αινιγματικά αναφέρατε κ. Δήμαρχε, και εάν ειπωθούν Ποιόν ή Ποιους, θα ενοχλήσουν? 
Αφού αναφερθήκατε στην διαχείριση των απορριμμάτων στον Νομό και την επιθυμία σας να πορευτούμε όλοι μαζί  χέρι- χέρι , γιατί επιμένετε να εισπράττετε το ποσό των 27 Ευρώ ανά τόνο για τα απορρίμματα της Ιεράπετρας και συνολικά περίπου  300.000 Ευρώ το χρόνο, ενώ η προγραμματική σύμβαση που υπογράψατε με τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ.  αναφέρει ότι τα λειτουργικά έξοδα του Χ.Υ.Τ.Α Αγίου Νικολάου υπολογίζονται σε 159.729 Ευρώ με απόκλιση της τάξης του 3%, αρ. πρωτ. 1833 24/7/2018. 
 
 
Συμπεράσματα:
 
Η πραγματική συνεργασία Δήμαρχε, ξεκινάει με την αποδοχή της ισότητας των μερών που συμμετέχουν σε αυτή, την εμπιστοσύνη και την αλληλοϋποστήριξη που οι συνεργαζόμενοι συνεχώς και σε κάθε περίσταση αποδεικνύουν.  
 
Χωρίς αινιγματικές και αμφίσημες  δηλώσεις, χωρίς άστοχες υποδείξεις και απαράδεκτες -κατά την προσωπική  μας άποψη -  οικονομικές απαιτήσεις.