Φασουλάκης: Ζητείται ευαισθησία για άστεγη εγκυμονούσα στην Ιεράπετρα

12:00 μ.μ. - Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022
12:11 μ.μ. - Δευ, 07/00/2022
Image: Φασουλάκης: Ζητείται ευαισθησία για άστεγη εγκυμονούσα στην Ιεράπετρα

Και άλλες οικογένειες σε συνθήκες εξαθλίωσης

Σε τραγική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται μια άστεγη γυναίκα στην Ιεράπετρα η οποία μάλιστα φέρεται να εγκυμονεί. Δεν έχει σπίτι και κοιμάται στο κιόσκι των οδηγών ταξί. Ο κ. Άγγελος Φασουλάκης, πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών π. Φώτιος Διακάκης υπό τη σκέπη του οποίου λειτουργεί ο Παλμός Ζωής, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη συγκεκριμένη γυναίκα που απευθύνθηκε στον σύλλογο για στήριξη.

Όπως είπε, έγινε καταρχάς μια προσπάθεια από πλευράς τους, ώστε να βρεθεί κάποιο ακίνητο και πράγματι βρέθηκε. Όμως το ακίνητο δεν είχε νερό και ως σύλλογος προθυμοποιήθηκαν να απευθυνθούν στον δήμο ώστε αυτό να υδροδοτηθεί. Επίσης να της βρουν οικοσυσκευές, ακόμη και ένα κρεβάτι. Η γυναίκα ωστόσο μετά από αυτή την πρώτη επαφή δεν επανήλθε στον σύλλογο. Εμείς είμαστε στη διάθεσή της και το γνωρίζει αυτό , είπε ο κ. Φασουλάκης.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με οικογένειες ή άτομα που αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα. Όπως μια μητέρα με τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα δυο πηγαίνουν στο δημοτικό. που μένουν σε μια παράγκα. Ή άλλοι συμπολίτες που ζητούν τρόφιμα, είδη ένδυσης ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Υπάρχουν και άλλοι, που δεν είναι απολύτως καλά στην υγεία τους και χρήζουν ειδικής φροντίδας. Άλλοι έχουν ανάγκη από δουλειά.

Ως σύλλογος προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων μας, τόνισε ανάμεσα σε άλλα.